Antena 3 CNN Show Showbiz Mirela Vaida, experienţă neştiută cu soţul Ancăi Ţurcaşiu. ”Să nu audă unul din presă, că mi-a nenorocit viitorul”

Mirela Vaida, experienţă neştiută cu soţul Ancăi Ţurcaşiu. ”Să nu audă unul din presă, că mi-a nenorocit viitorul”

Mirela Vaida, experienţă neştiută cu soţul Ancăi Ţurcaşiu. ”Să nu audă unul din presă, că mi-a nenorocit viitorul”
13 Apr 2017   •   18:38

Anca Ţurcaşiu şi Mirela Vaida au o prietenie strânsă, de care nu toată lumea ştie. Prezentatoarea TV a dezvăluit un moment pe care l-a petrecut cu actriţa şi care, la momentul respectiv, a băgat-o în sperieţi.

În urmă cu mai mulţi ani, Mirela Vaida l-a cunoscut pe soţul actriţei într-un mod inedit. A dormit la el în pat fără să ştie, invitată chiar de Anca Ţurcaşiu, scrie spynews.ro.

"Staţi să vă spun poveste despre mine şi Anca Ţurcaşiu, acum vreo 7 ani. Eu eram foarte obosită şi avusesem premiera cu specacolul "Rebecca" pentru care eu muncisem foarte mult(...) După o repetiţie între 3 şi 5 după-amiaza eu aveam pauză, iar Anca zice <>. M-am dus la ea acasă, mi-a dat treningul ei, pătura ei şi m-am aruncat pe canapea o oră în care chiar am dormit pentru că la 5 aveam iar repetiţii. La premieră, vine un domn cu ochii albaştri, frumos, cu o dantură... şi zice <>...

La care el zice <>. Zic <>. Să nu mă audă soţul, vrea să mă saboteze, să îmi facă ceva, să îmi distrugă familia. Mă uit să văd stânga-dreapta, să nu vadă careva. Zice <>. Băi, să nu audă unul din presă că mi-a nenorocit viitorul. Apoi vine Anca şi zice <>", a povestit Mirela Vaida la "Acces Direct".

×
Subiecte în articol: Mirela Vaida Anca Țurcașiu Acces Direct
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close