Antena 3 CNN Show Showbiz Miron Cozma şi Monica Mihaela divorţează, după 18 luni de căsnicie

Miron Cozma şi Monica Mihaela divorţează, după 18 luni de căsnicie

Miron Cozma şi Monica Mihaela divorţează, după 18 luni de căsnicie
Sursa foto: Foto: Videonews
12 Noi 2010   •   20:09

Dragostea durează 18 luni. Cel puţin pentru Miron Cozma şi soţia lui, Monica Mihaela. Doamna Cozma a depus actele pentru divorţ la începutul acestei luni, iar primul termen în proces va avea loc pe 2 decembrie.

S-au căsătorit, s-au iubit, iar acum s-au despărţit. Miron Cozma şi Monica Mihaela au ajuns în această toamnă la capăt de drum. Doamna Cozma a depus actele de divorţ. Femeia îşi cere chiar şi numele de domnişoară înapoi. Ce a împins-o să facă asta?

"A început să lipsească comunicarea, au apărut stări de iritare, indispoziţi, atitudini agresive în limbaj, scandaluri care se soldau cu părăsirea domiciliului de către pârât." se arată în acţiunea de divorţ a celor doi.

Mihaela spune că luceafărul huilei a plecat de acasă pe 15 octombrie, în ciuda faptului că au încercat să-şi salveze căsnicia. Aşa că, acum, cei doi au rămas doar cu o amintire.

Primul termen în procesul de divorţ va avea loc pe 2 decembrie la Judecătoria Buftea. Mariajul eşuat cu Monica Mihaela e încă o relaţie ratată de Luceafărului Huilei. Cea mai cunoscută şi discutată poveste de amor a lui Cozma a fost şi rămâne în continuare cea cu Marinela Niţu.

Soţia lui Miron Cozma a depus actele pentru divorţ


 

×
Subiecte în articol: Miron Cozma divort
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close