Antena 3 CNN Show Showbiz Mișcare importantă la Chefi la cuţite. Sorin Bontea a luat decizia

Mișcare importantă la Chefi la cuţite. Sorin Bontea a luat decizia

Mișcare importantă la Chefi la cuţite, în ediţia de marţi a emisiunii, seară care s-a anunțat cu dublă eliminare, dar a fost dată peste cap. 

Mișcare importantă la Chefi la cuţite. Sorin Bontea a luat decizia
Sursa foto: Facebook I Sorin Bontea
de Georgiana Adam    |    11 Oct 2023   •   11:49

Cosmin Berki din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu a fost eliminat din emisiunea Chefi la cuțite în seara de 10 octombrie 2023 și salvat de chef Sorin Bontea care l-a luat în echipa sa.

În ediţia Chefi la cuțite de marţi, la individuale, echipa lui Bontea și-a măsurat puterile cu cea a lui Scărlătescu. După scântei la degustare, Cosmin Berki a fost salvat de la eliminare și luat în echipa lui chef Sorin Bontea.

"O zi foarte ciudată, ziua în care se pleacă acasă cu nota patru. Surprizele au început în momentul în care am spus proba. 

Cosmin Berki a fost salvat de la eliminare de chef Sorin Bontea, la Chefi la cuțite

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Nu știu ce surprize au avut chefii când au gustat, dar eu când am văzut că nu știți niște mâncăruri simple, pe care le face orice gospodină, m-am speriat, pentru că suntem la Chefi la cuțite", a spus Irina Fodor.

Cea mai mare notă a fost 15, iar nota cu care s-a plecat acasă a fost nota patru. Raluca Hulubei din echipa Saint Tropez a luat 15 puncte.

Alex Bunea, Nadd Hu și Alex Mihoc s-au salvat cu opt puncte, în timp ce Cosmin Berki, unul din favoriţi, a luat doar patru puncte, pentru că ceea ce a gătit nu a fost banalul bulz românesc. 

Chefii și concurenții au fost siderați de final, însă o amuletă l-a salvat pe Cosmin Berki de la eliminarea de marţi seară din emisiunea Chefi la cuţite.

Chef Sorin Bontea a decis să-l salveze de la eliminare și l-a luat în echipa sa, potrivit a1.ro.

Cosmin Berki a schimbat tunica turcoaz cu cea portocalie şi este de aşteptat să îşi valorifice mai bine de acum încolo şansa de a fi printre finalişti. 

 

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close