Antena 3 Show Showbiz Misterul din spatele tatuajului lui CRBL. Ce semnifică cele două zaruri de pe gât

Misterul din spatele tatuajului lui CRBL. Ce semnifică cele două zaruri de pe gât

10 Mar 2016   •   11:53
Misterul din spatele tatuajului lui CRBL. Ce semnifică cele două zaruri de pe gât
Sursa foto: copyright Gabriela Arsenie

NEXT STAR. Lui CRBL, unul dintre cei patru jurați de la “Next Star”, îi plac mult tatuajele. Și fiecare dintre cele peste 20 de desene de pe corpul său are o semnificație anume. De exemplu, cele două zaruri de pe gât și le-a desenat după ce și-a pierdut primul salariu la... zaruri.

Eram balerin la Teatrul Alexandru Davila” din Pitești. Când am ajuns acasă, i-am spus mamei că mi s-au furat banii în autobuz, în drum spre casă... De aceea mi-am tatuat cele două zaruri pe gât, ca să îmi amintesc de acel lucru pe care l-am făcut atunci. Am pierdut așa mulți bani, în adolescență. Mi-am dat seama că nu este bine ce fac și m-am oprit atunci când am văzut că banii câștigați astfel, pentru că am și câștigat bani în acest mod, îi cheltuiam pe nimicuri, a doua zi. Am conștientizat că banii obținuți altfel decât prin muncă nu au nici o valoare”, povestește CRBL.

NEXT STAR. Zilele trecute, la filmările pentru “Next Star”, juratul a primit vizita fiicei sale, Alessia, care a ținut să vadă cum este la tati la serviciu. “A urcat pe scenă și mi-a spus că ar veni și ea la “Next Star” dar că, pentru asta, trebuie să se pregătească foarte bine”, mai spune CRBL, amuzat.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close