Antena 3 CNN Show Showbiz Moartea lui David Carradine, învăluită în mister. Rezultatul autopsiei actorului, public peste o lună

Moartea lui David Carradine, învăluită în mister. Rezultatul autopsiei actorului, public peste o lună

Moartea lui David Carradine, învăluită în mister. Rezultatul autopsiei actorului, public peste o lună
Sursa foto: David Carradine
09 Iun 2009   •   14:22

Cauza morţii actorului american David Carradine rămâne un mister. Autorităţile din Bangkok au anunţat că rezultatul autopsiei actorului va fi făcut public peste o lună. Până atunci, nimeni nu poate spune cu certitudine cum a murit actorul de 72 de ani.

?Investigaţiile privind moartea actorului David Carradine continuă. Nu dorim să facem nici o declaraţie referitoare la modul în care a murit acesta până nu avem rezultatele autopsiei?, a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, şeful poliţiei din Bangkok, Amnoy Nimmino.

?Pe baza rezultatelor autopsiei şi a dovezilor adunate de criminalişti, vom putea preciza adevărata cauză a morţii?, a declarat Nimmino, porivit Reuters.

Rudele actorului american cred că acesta a fost asasinat pentru că ar fi aflat secretele unei secte formată din practicanţi ai artelor marţiale.

Joi, David Carradine a fost găsit mort în camera sa de hotel din Bangkok, în condiţii cel puţin bizare. Corpul gol al actorului a fost descoperit în dulapul camerei. Acesta a murit spânzurat.

Actorul a fost găsit cu un şnur în jurul gâtului şi un altul în jurul organului sexual. Se pare că acesta ar fi murit în timpul unui joc sexual.

Una dintre fostele soţii ale lui Carradine, Marina Anderson, susţine această variantă.Ea a făcut publice informaţii şocante din timpul căsătoriei cu actorul. Anderson a declarat că lui Carradine îi plăceau jocurile sexuale dureroase.

David Carradine a jucat în aproximativ 100 de filme şi a lucrat alături de regizori precum Martin Scorsese, Ingmar Bergman şi Hal Ashby.

Carradine a fost nominalizat de patru ori la premiile Globul de Aur şi o dată la premiile Emmy.
Cel mai cunoscut rol al său a fost cel al lui Kwai Chang Caine, din seria TV "Kung Fu". În 2003, actorul a atras din nou atenţia publicului cu rolul din "Kill Bill".



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: moarte cauze autopsie
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close