Antena 3 CNN Show Showbiz Modelul Gisele Bundchen şi jucătorul de fotbal american Tom Brady, cel mai bogat cuplu de vedete

Modelul Gisele Bundchen şi jucătorul de fotbal american Tom Brady, cel mai bogat cuplu de vedete

Modelul Gisele Bundchen şi jucătorul de fotbal american Tom Brady, cel mai bogat cuplu de vedete
Sursa foto: Foto: thehollywoodgossip.com
22 Aug 2011   •   13:51
Cuplul Gisele Bundchen şi Tom Brady a strâns într-un an 76 de milioane de dolari, devenind astfel perechea cu cele mai mari câştiguri din showbizz, potrivit unui clasament realizat de revista Forbes.

Modelul brazilian a câştigat în ultimele 12 luni 45 de milioane de dolari, în timp ce iubitul acesteia, Brady, care şi-a prelungit cu patru ani contractul cu echipa New England Patriots, a adus în cont puţin peste 30 de milioane de dolari.

Locul al doilea în top este ocupat de cuplul de cântăreţi Beyonce – Jay-Z, cu 72 de milioane de dolari, bani încasaţi din vânzările albumelor şi concertele susţinute, dar şi din contractele publicitare încheiate cu mărci de renume.

Pe poziţia a treia se clasează cuplul Brangelina, format din Angelina Jolie şi Brad Pitt, cu venituri de 50 de milioane de dolari, obţinute mai ales datorită rolurilor jucate de frumoasa actriţă în „Salt” şi „Turistul”, dar şi companiei de producţie cinematografică deţinută de Brad Pitt.

Cuplul Victoria şi David Beckham ocupă locul al patrulea în top, cu 45 de milioane de dolari, aceştia fiind urmaţi de protagoniştii francizei “Amurg/Twilight”, Robert Pattison şi Kristen Stewart, cu 20 de milioane de dolari.
 

×
Subiecte în articol: Angelina Jolie Brad Pitt Forbes
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close