Antena 3 CNN Show Showbiz Momente de panică pentru Ozana Barabancea: ”Mulțumesc că trăiesc! Sânge în genunchi și lacrimi în ochi”

Momente de panică pentru Ozana Barabancea: ”Mulțumesc că trăiesc! Sânge în genunchi și lacrimi în ochi”

Momente de panică pentru Ozana Barabancea: ”Mulțumesc că trăiesc! Sânge în genunchi și lacrimi în ochi”
Sursa foto: Foto: Facebook
15 Iun 2016   •   11:27

Ozana Barabancea a văzut moartea cu ochii în weekendul care s-a încheiat. Jurata emisiunii ”Te cunosc de undeva” a acceptat provocarea lansată de o prietenă și a urcat pe Vârful Omu.

Nu avea nici cea mai mică idee că traseul va fi atât de greu și nici că își poate risca viața. De aici și până la a intra în panică nu a mai fost decât un pas.  

"Am înfruntat moartea! Dacă nu m-am rugat în viața mea .... m-am rugat ieri cât toată viața!!! Am acceptat provocarea de a merge în grup de șapte persoane pe Vârful Omu! 2507 m! Și "prietena" care m-a convins, m-a părăsit pe drum!!!!!! Noroc că era Călugărul Macarie care m-a ajutat! El și Andra, verișoara mea! Și Dumnezeu! Mi-a fost învățătură de minte! Pe vânt, ploaie, ceață și zăpadă... Am ajuns în 12 ore. La Mănăstirea Peștera Ialomicioarei! Cumplit și traumatizant! Ce căutam eu pe prăpastia aia? Mulțumesc că sunt acasă lângă copiii mei! Mulțumesc că trăiesc! Greu! Sânge în genunchi, cu lacrimi în ochi, cu frică și cu rugăciune! Acum sunt lângă copiii mei!”, a scris vedeta pa pagina sa de Facebook.

 

×
Subiecte în articol: Ozana Barabancea la un pas de moarte
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close