Antena 3 CNN Show Showbiz Monica a semnat un contract de un milion de dolari în SUA

Monica a semnat un contract de un milion de dolari în SUA

Monica a semnat un contract de un milion de dolari în SUA
Sursa foto: Foto: Videonews
18 Mai 2011   •   20:38

Monica Columbeanu şi-a rezolvat problemele financiare! 1 milion de dolari valorează contractul pe care l-a semnat acum câteva zile în Statele Unite. Numai că probleme ei nu se termină aici. Sunt şi lucruri care nu se rezolvă cu bani. Mâine Monica va trebui să convingă, din nou, un judecător că merită să păstreze în continuare custodia Irinei.

Avocatul Monicăi Columbeanu a făcut o vizită-fulger. S-a întâlnit pentru câteva momente, chiar în scara blocului, cu mama Monicăi.

Cât e onorariul, nimeni nu ştie. E un mister şi de unde a făcut rost până acum de bani pentru avocat în condiţiile în care, de curând, se declara... falimentară. Cel puţin în scrisoarea trimisă presei.

Problemele Monicăi cu banii s-au terminat însă. Ar fi fost aleasă să reprezinte, vreme de 3 ani, imaginea unei companii din SUA. Pentru 1 milion de dolari.

Firma rămâne deocamdată un secret. Cert e că Monica va primi milionul de dolari în 3 tranşe. Singurul lucru care ar putea să o împiedice să onoreze înţelegerea e... Irina.

În perioada în care Monica va pleca să lucreze în America, Irina ar putea rămâne la Irinel. Cât despre telefonul de... dragoste şi nu numai pe care i l-ar fi dat Moni lui Irinel...

 



×
Subiecte în articol: Irinel Columbeanu Irina contract
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close