Antena 3 CNN Show Showbiz Monica Anghel se recuperează după intervenția chirurgicală. Ce i-au interzis medicii

Monica Anghel se recuperează după intervenția chirurgicală. Ce i-au interzis medicii

Monica Anghel se recuperează după intervenția chirurgicală. Ce i-au interzis medicii
25 Iul 2017   •   14:19

Monica Anghel a strâns din dinţi cât a putut pentru a evita să ajungă pe masa de operaţie, dar într-un final durerile au fost atât de purenice încât artista a fost forţată să se supună intervenţiei chirurgicale. La două săptămâni după ce a scăpat de complicaţiile pe care le-a avut, cântăreaţa încearcă să-şi revină, dar este conştientă că recuperarea este lentă. Şi-a anulat toate concertele din perioada următoare, dar şi vacanţa, pe care şi-o programase de la începutul anului, şi în care trebuia să plece în mai puţin de o săptămână, scrie Click.

Monica Anghel îşi revine greu după operaţia complicată pe care a suferit-o la coloană  în urmă cu două săptămâni. Cântăreaţa are sprijinul familiei, dar chiar şi aşa resimte încă faptul că s-a intervenit chirurgical într-o zonă sensibilă. Artista a povestit într-o intervenţie telefonică la emisiunea "Răi da' buni" că încă nu a început perioada de recuperare propriu-zisă pentru care trebuie să mai aştepte o lună. 

”Trebuia să plecăm şi în vacanţă. Ar fi trebuit să mergem la 1 august, dar este exclus. Singurul meu regret după operaţia asta este că nu o să pot să încalec, medicii mi-au interzis. Voi merge la prietenul meu Nelu Szekely să bem o bere la botul calului" a spus Monica Anghel la Antena Stars.

×
Subiecte în articol: monica anghel operatie
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close