Antena 3 CNN Show Showbiz Monica Columbeanu a făcut recurs şi vrea să plece cu Irina în SUA

Monica Columbeanu a făcut recurs şi vrea să plece cu Irina în SUA

Monica Columbeanu a făcut recurs şi vrea să plece cu Irina în SUA
Sursa foto: Foto: http://monicacolumbeanu.ro
01 Mar 2011   •   12:53

Irina Columbeanu a mers marţi la grădiniţă împreună cu mama şi a fost luată de tată care a câştigat prima rundă în procesul legat de custodie. Irina va rămâne cu tatăl ei până la finalizarea divorţului. Monica a făcut recurs în speranţa ca va reusi sa plece cu fetita in America.

Irina Columbeanu a mers în această dimineaţă la grădiniţă de mama ei, iar la finalul programului a fost luată de tată. Monica Columbeanu nu a comentat în niciun fel acest lucru şi nici nu vrut să stea de vorbă cu jurnaliştii.

Luni, Irinel Columbeanu a reuşit să-i convingă pe magistraţii de la Tribunalul Buftea că fetiţei îi va fi mai bine cu el, aşa că decizia instanţei a fost în favoarea lui.

Monica a făcut recurs la decizia tribunalului. Omul de afaceri e hotărât însă să nu o mai lase pe micuţa Irina să meargă în America, unde a avut o experienţă traumatizantă, după cum a reieşit în urma unei vizite la spiholog.

Irinel Columbeanu a obţinut custodia provizorie şi se pregăteşte pentru custodia definitivă. Urmează, însă, lupte pe toate fronturile.

Apropiaţii soţilor Columbeanu au început să dezvăluie amănunte din viaţa celor doi. Monica şi Irinel nu mai dormeau în aceeaşi cameră în ultimii doi ani şi se certau cu orice ocazie. 

Primul termen în procesul de divorţ al soţilor Columbeanu a fost stabilit pentru data de 21 martie.

 


 

×
Subiecte în articol: monica columbeanu Irinel Columbeanu copil
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close