Antena 3 CNN Show Showbiz Monica Columbeanu, luată cu poliţia de la Irinel - VIDEO

Monica Columbeanu, luată cu poliţia de la Irinel - VIDEO

Monica Columbeanu, luată cu poliţia de la Irinel - VIDEO
Sursa foto: Foto: INTACT Images
13 Mar 2011   •   13:30

 Monica Columbeanu a mers din nou la Izvorani, sâmbătă noapte, dar nu a fost primită de soţul ei în reşedinţă. Asta după ce, sâmbătă, Monica a depus încă două plângeri la poliţie. Una împotriva soţului pentru abuz de încredere şi una de tâlhărie împotriva unuia dintre angajaţii lui Irinel Columbeanu, care i-ar fi confiscat cheile de la autoturism.

 
Proprietatea din Izvorani, locul unde Monica şi-a petrecut ultimii cinci ani în rolul de soţie a multimilionarului Irinel Columbeanu, şi-a închis porţile pentru stăpâna casei. Monica a dorit să-şi recupereze mai multe bunuri şi maşina însă, nu a fost lăsată să intre în casă. Doamna Columbeanu a trebuit să aştepte în drum cât poliţiştii au stat de vorbă cu soţul ei. 
 
După miezul nopţii, Monica, însoţită de avocata ei, a fost invitată, la poliţie pentru declaraţii.
 
După aproape o oră, cele două au fost conduse acasă de un echipaj de poliţie. Monica a ţinut să le arate celor prezenţi că se simte legată la mâini. Dealtfel, atât ea cât şi Irinel Columbeanu şi-au petrecut ultimile zile mai mult pe la secţia de poliţie. De data aceasta, Monica îi acuză pe angajaţii soţului de tâlhărie.
 
Angajaţii soţului, spune ea în plângere, ar fi bruscat-o. Mai mult, omul de afaceri nu a lăsat-o nici măcar să-şi vadă  fiica.
 
Săptămâna viitoare, asistenţii sociali de la Protecţia Copilului Ilfov trebuie să se întâlnească din nou cu Irina, în prezenţa Monicăi. Rămâne de văzut, dacă Irinel o va primi la reşedinţa din Izvorani sau dacă se vor întâlni pe teren neutru.

 
 

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close