Antena 3 CNN Show Showbiz Monica Columbeanu nu va fi decăzută din drepturile părinteşti

Monica Columbeanu nu va fi decăzută din drepturile părinteşti

Monica Columbeanu nu va fi decăzută din drepturile părinteşti
Sursa foto: Foto: Intact Images
06 Mai 2011   •   14:15
Update: Irinel Columbeanu a ajuns din nou la Protecţia Copilului Ilfov, unde solicită încredinţarea de urgenţă a Irinei în custodia sa.

Omul de afaceri susţine că se află în posesia unor declaraţii semnate şi aprobate de Protecţia Copilului, conform cărora fetiţa nu are un domiciliu stabil.
 


Protecţia Copilului a decis că Monica Columbeanu nu poate fi decăzută din drepturile părinteşti. Surse din cadrul instituţiei susţin că în urma anchetei, cererea lui Irinel Columbeanu nu îndeplineşte condiţiile cerute de lege.

Omul de afaceri Irinel Columbeanu le-a cerut judecătorilor să o decadă din drepturi părinteşti pe soţia sa, pe motiv că şi-ar lovi fetiţa.

În cererea depusă la instanţă, Irinel o acuză pe Monica de neglijenţă gravă şi de purtare abuzivă. În plus, el a declarat că făcut această cerere după o discuţie cu mama Monicăi.

În cursul zilei de vineri, Irinel Columbeanu a mai depus o sesizare la Protecţia Copilului, în care susţinea că Monica a abandonat-o pe Irina şi a plecat din ţară. De asemenea, în sesizare, Irinel anunţă că Irina are o stare psihologică neadecvată.

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close