Antena 3 CNN Show Showbiz Monica Columbeanu şi-a petrecut prima noapte cu fiica ei după două luni de despărţire forţată

Monica Columbeanu şi-a petrecut prima noapte cu fiica ei după două luni de despărţire forţată

Monica Columbeanu şi-a petrecut prima noapte cu fiica ei după două luni de despărţire forţată
Sursa foto: Foto: Mediafax
16 Apr 2011   •   09:57

Milioane de români au urmărit cu sufletul la gură povestea micuţei Irina Columbeanu, luată vineri de Monica de la Izvorani cu poliţia. Fetiţa a dormit vineri noapte cu mama ei după ce aproape două luni nici măcar n-a fost lăsată să o vadă. Cele două locuiesc acum într-un bloc obişnuit.

Monica Columbeanu a aşteptat mai bine de două ore la poarta vilei din Izvorani, ca să poată intra. Irinel Columbeanu a refuzat să-i dea fetiţa spunând fie că Irina nu vrea să meargă la mamă, fie că este bolnavă. Lucrurile au stat cu totul altfel, spune avocatul Monicăi.

De la izvorani, Monica şi fiica ei au mers la apartamentul de două camere, închiriat în centrul Bucureştiului. Celor două li s-a alăturat şi Ramona Gabor, sora Monicăi.

Irina ar fi trebuit să părăsească reşedinţa de la Izvorani cu ambulanţa. Teoretic, avea rubeolă. Mediicii care au examinat-o au spus însă că fetiţa nu a fost niciodată bolnavă.

Irinel Columbeanu va trebui să dea explicaţii pentru informaţiile eronate pe care le-a transmis, dar şi pentru faptul că a refuzat câteva ore să dea copilul mamei.

Potrivit articolului 307 din Codul Penal, nerespectarea măsurilor privind încredinţarea minorului se pedepseşte cu închisoare sau cu amendă.

Dacă Monica va depune plângere penală, Irinel riscă închisoarea.

"Reţinerea de către un părinte a copilului său minor, fără consimţământul celuilalt părinte sau al persoanei căreia i-a fost încredinţat minorul potrivit legii, se pedepseşte cu închisoare de la o lună la 3 luni sau cu amendă", se arată în articolul 307 din Codul Penal.

Autorităţile au fost obligate să forţeze poarta vilei de la Izvorani, pentru a intra pe domeniul miliardarului.

 


×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close