Antena 3 CNN Show Showbiz Monica Davidescu își primește banii obţinuți în instanţă, în urma accidentului

Monica Davidescu își primește banii obţinuți în instanţă, în urma accidentului

Monica Davidescu își primește banii obţinuți în instanţă, în urma accidentului
Sursa foto: Foto: www.facebook.com
de M.Z.    |    10 Aug 2016   •   14:02

Conducerea PRO TV a decis recent să-i plătească Monicăi Davidescu despăgubirile obţinute în instanţă în primăvară, de peste un miliard de lei vechi, pentru picioarele rupte pe ringul de dans, potrivit Click.ro. Decizia vine în urma unei negocieri dintre directorul general al trustului, Aleksander Cesnavicius, şi miliardarul Bobby Păunescu.

Monica Davidescu (44 de ani) a vrut să facă un bine, dar s-a ales cu sechele pe viaţă. În 2012, când a participat la cel de-al 13-lea sezon al emisiunii „Dansez pentru tine” pentru un caz umanitar, actriţa s-a accidentat grav în timpul repetiţiilor. Din cauza problemelor de sănătate, actriţa a pierdut contracte importante şi, implicit, oportunităţi financiare. Din aceste motive, în 2013, ea a dat în judecată MediaPRO Entertainment, companie care producea show-ul.

Magistrații au decis ca firma respectivă să-i plătească artistei 60.623 de lei daune materiale şi 45.000 de lei daune morale (n.r. - peste 20.000 de euro). De atunci, Monica Davidescu a aşteptat să intre în posesia banilor. 

×
Subiecte în articol: despagubiri daune bani
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close