Antena 3 CNN Show Showbiz Monica Gabor a recunoscut în direct: Se confruntă cu o mare problemă: „Se întâmplă mai ales după ce ai fost însărcinată”

Monica Gabor a recunoscut în direct: Se confruntă cu o mare problemă: „Se întâmplă mai ales după ce ai fost însărcinată”

Monica Gabor a recunoscut în direct: Se confruntă cu o mare problemă: „Se întâmplă mai ales după ce ai fost însărcinată”
Sursa foto: Foto: Facebook/Monica Gabor
30 Mai 2017   •   19:19

A revenit în România pentru a petrece cât mai mult timp cu fiica sa, Irina, și, deși afișează o siluetă de invidiat, Monica Gabor recunoaște că se confruntă cu destule probleme.

Una dintre acestea este celulita, iar pentru asta, fosta parteneră de viață a lui Irinel Columbeanu apelează la fel de fel de tratamente de specialitate.

„Vin des și îmi fac tratamente faciale și corporale. O fac frecvent, regulat. Mai ales tratamente faciale. Fac parte din cele 90 la sută dintre femei care au celulită. Noi, femeile, chiar dacă nu vă spunem, chiar avem această problemă. Și vrem să arătăm mereu bine. Mai ales odată cu trecerea timpului, mai ales după ce ai fost însărcinată“, a spus Monica Gabor la Antena Stars.

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close