Antena 3 Show Showbiz Monica Gabor, mărturisiri emoţionante despre mama ei: „Te gândeşti la toate lucrurile pe care ai fi putut să le faci când era în viaţă”

Monica Gabor, mărturisiri emoţionante despre mama ei: „Te gândeşti la toate lucrurile pe care ai fi putut să le faci când era în viaţă”

08 Mar 2017   •   14:43
Monica Gabor, mărturisiri emoţionante despre mama ei: „Te gândeşti la toate lucrurile pe care ai fi putut să le faci când era în viaţă”
Sursa foto: Foto: Facebook

Ziua de 8 Martie a fost mereu o zi specială pentru Monica Gabor. Vedeta a recunoscut cum îşi petrecea această zi, alături de cea mai dragă fiinţă, mama ei, iar acum îi simte lipsa.

„Ziua de 8 Martie a fost dintotdeauna specială, de când eram mică am sărbătorit-o cu surorile mele, cu profesorii mei, cu mama mea. A fost întotdeauna o zi în care încercăm să arătăm aprecierea noastră faţă de mama, profesoarele noastre, învăţătoarea noastră. De asemenea, mă pregăteam cu surorile mele şi făceam o felicitare de mână pentru mama. Nu exista nicio zi de 8 Martie în care să nu ajungem în faţa mamei mele cu ceva. Era important să-i arătăm mamei cât de mult o iubim. (…) De fiecare dată, te gândeşti la toate lucrurile pe care ai fi putut să le faci când era în viaţă”, a declarat Monica la Antena Stars.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close