Antena 3 CNN Show Showbiz Monica Gabor se mândreşte cu o avere fabuloasă în SUA. Vedeta a scos aşii din mânecă

Monica Gabor se mândreşte cu o avere fabuloasă în SUA. Vedeta a scos aşii din mânecă

Monica Gabor se mândreşte cu o avere fabuloasă în SUA. Vedeta a scos aşii din mânecă
Sursa foto: Foto: Mediafax
28 Noi 2012   •   21:12

Reîncepe lupta Monicăi Gabor cu fostul soţ, Irinel Columbeanu. Miza - fetiţa lor. Armele - averile. În timp ce fostul soţ se luptă cu executorii, Moni încearcă să demonstreze instanţei că are mai mulţi bani decat el - bani câştigaţi în Statele Unite.

Este hotărâtă să reînceapă războiul cu fostul soţ. Monica Gabor a scos pe rând aşii din mânecă, în faţa instanţei. Are o afacere şi un depozit pe numele ei, în valoare de 145.000 de euro, bani cu care o poate creşte pe Irina. Mult mai mulţi decât ar avea Irinel Columbeanu, în momentul de faţă. Iri are conturile blocate la firma din Târgu Jiu, iar acum banca i-ar fi scos la licitaţie 56 de proprietăţi din Comuna Ciolpani, pentru o datorie de 7 milioane de euro.

"De fiecare dată când vin în ţară cheltuiesc cam de 10 ori mai mult decât pensia alimentară pe care trebuie să i-o plătesc pe lună" a declarat Monica Gabor.

Pensia pe care Monica o plăteşte fetiţei este de 1.000 de lei pe lună. Atât au stabilit judecătorii în 2011, când au încredinţat-o pe Irina lui Irinel. În motivaţia la recurs, Monica spune despre fostul ei soţ că este prea în vârstă ca să se poată ocupa de educaţia copilei de 5 ani, şi că îi poate marca personalitatea. În schimb, Moni îşi trăieşte acum visul american, alături de Mister Pink, iubitul chinez care învârte afaceri de milioane de euro în State.

Fosta divă de la Izvorani e hotărâtă să îşi ducă şi fetiţa în paradisul din Beverly Hills. Definitiv, nu doar în vizită. În cererea de recurs spune că îi poate oferi fiicei sale toate lucrurile de care are nevoie pentru o dezvoltare normală. Următorul termen fixat de magistraţi pentru proces este pe 7 ianuarie 2013.

×
Subiecte în articol: monica gabor Irinel Columbeanu
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close