Antena 3 CNN Show Showbiz Monica Gabor și Irinel Columbeanu, primul conflict de când fosta divă de la Izvorani s-a întors din America

Monica Gabor și Irinel Columbeanu, primul conflict de când fosta divă de la Izvorani s-a întors din America

Monica Gabor și Irinel Columbeanu, primul conflict de când fosta divă de la Izvorani s-a întors din America
Sursa foto: Foto: Facebook
08 Noi 2016   •   08:40

Deși între Monica Gabor și Irinel Columbeanu păreau că lucrurile s-au așezat, mai ales că omul de afaceri a fost de acord ca Irinuca să stea cu mama ei pe toată perioada cât se află în țară, iată că între cei doi a intervenit și un conflict.

Potrivit WOWbiz, Irinel a fost supărat pentru locul pe care Monica l-a ales să stea cu micuța ei. este vorba de un cartier rău famat. I-a atras atenția destul de dur, însă fosta lui parteneră de viață a înțeles că fostul ei partener de viață are dreptate, așa că a acceptat să aleagă altă locație.  

“Irinel și-a dorit siguranță pentru fetiță, iar Monica, într-un final, după o discuție serioasă, a înțeles situația. Din acest motiv, imediat s-a mutat în Corbeanca și i-a acordat o atenție maximă fiicei sale. În plus, chiar și când nu a putut fi alături de ea, a apelat la șoferul personal pentru a o duce pe micuță unde a avut nevoie, de Halloween de pildă, la o petrecere pentru copii, dar și în alte locuri în care Irinuca era musai să ajungă”, au declarat apropiați ai lui Irinel Columbeanu.

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close