Antena 3 CNN Show Showbiz Monica nu a putut trece de paznicii de la Izvorani pentru a o lua pe Irina

Monica nu a putut trece de paznicii de la Izvorani pentru a o lua pe Irina

Monica nu a putut trece de paznicii de la Izvorani pentru a o lua pe Irina
Sursa foto: Foto: articolenoi.wordpress.com
05 Apr 2011   •   18:12

Monica Columbeanu a venit, marţi, să-şi ia fetiţa de la Izvorani, însă nu a putut trece de poarta domeniului. Oamenii de pază i-au spus că nu o pot lăsa înăuntru deoarece ,,şeful" - Irinel Columbeanu - nu este acasă.

Tribunalul Bucureşti a admis, luni, plângerea Monicăi Columbeanu faţă de decizia iniţială de încredinţare a copilului lui Irinel Columbeanu. Irina a trecut astfel în custodia Monicăi, până la finalizarea procesului de divorţ.

 


Irinel va trebui să-i plătească Monicăi o pensie de 2.000 de lei lunar pentru îngrijirea copilului. În primă fază, Monica pierduse custodia în faţa lui Irinel, care a ţinut-o pe fetiţă la vila de la Izvorani.

Irinel Columbeanu a acuzat-o, luni, pe Monica Columbeanu că a practicat prostituţia. El a spus că are probe cu tarifele pe care le cerea aceasta "la un moment dat".

Cei doi au avut mai întâi termen la Tribunalul Bucureşti, în procesul pentru custodia fiicei, iar apoi la Judecătoria Buftea, pentru divorţ. La procesul de la Tribunal, afaceristul de la Izvorani a venit cu noi probe şi anume nişte "tarife" care ar fi fost practicate de Moni cândva în trecut.

×
Subiecte în articol: Irina Columbeanu Irinel Columbeanu
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close