Antena 3 CNN Show Showbiz Monica nu s-a deranjat să-şi anunţe soţul că vrea divorţ. Irinel: Probabil o s-o crească pe Irina în cabinetul avocatei

Monica nu s-a deranjat să-şi anunţe soţul că vrea divorţ. Irinel: Probabil o s-o crească pe Irina în cabinetul avocatei

Monica nu s-a deranjat să-şi anunţe soţul că vrea divorţ. Irinel: Probabil o s-o crească pe Irina în cabinetul avocatei
Sursa foto: Foto: Mediafax
25 Feb 2011   •   10:53

Irina, fiica Monicăi şi a lui Irinel Columbeanu, devine cea mai importantă armă, dar şi cea mai importantă miză în divorţul care abia începe. Şi unul şi celălat vor fetiţa. Monica nu are de gând să aştepte finalizarea divorţului care are primul termen pe 21 martie pentru a avea copilul alături. Aşa ca a invocat ordonanţa preşedinţială, o procedură de urgenţă prin care mama poate primi custodia copilului până la pronunţarea divorţului.

Irinel Columbeanu a ajuns vineri dimineaţă la judecătoria Buftea, acolo unde se discută ordonanţa preşedinţială, o procedură de urgenţă prin care mama poate primi custodia copilului până la pronunţarea divorţului.

Omul de afaceri a declarat că Monica nu l-a informat că va începe acţiunea de divorţ. „Am aflat din presă că a depus divorţ, ca şi de existenţa acestei cereri de ordonanţă prezidenţială.”

Irinel: Am aflat din presă de divorţ
 

„Eu nu ştiu pe ce se bazează instanţa (...), că o simplă cerere de patru rânduri care nu justifică cu absolut nimic urgenţa acestei măsuri temporare, mi se pare rizibilă, nu numai ridicolă".

Întrebat dacă Monica a precizat în cerere unde ar putea să o crească pe Irina, afaceristul a făcut o declaraţie ironică. „Luându-ne după acte, probabil că o s-o crească la cabinetul avocatei ei”.

Ion Columbeanu, tatăl lui Irinel,e convins că fiul său va câştiga custodia fetiţei. Acesta a declarat în emisiunea Acces Direct că Irina ar fi spus că vrea să rămână la tatăl ei.

Ion Columbeanu: Fetiţa vrea să rămână la tatăl ei


Familia Columbeanu şi-a trăit relaţia sub lumina reflectoarelor. Au fost filmaţi şi fotografiaţi în toate momentele, fie ele bune sau proaste. Nunta, testul de sarcină, şoferul Ricky sau blondele din jacuzzi sunt câteva exemple.

În vara lui 2006, cel supranumit "milionarul din Izvorani" se căsătorea cu modelul cu 29 ani mai tânărăr Monica Gabor. Nunta Monicăi cu Irinel a avut loc pe 22 iulie, la vila de la Izvorani a miliardarului, în prezenţa câtorva sute de invitaţi celebri. Petrecerea a costat aproximativ 200 de mii de euro.

La scurt timp, cuplul Columbeanu a avut o fetiţă, pe Irina, dar liniştea nu a durat prea mult, mai ales că Moni s-a cam săturat de statutul de casnică şi şi-a cerut independenţa.

Deşi zvonuri pe la colţuri au existat întotdeauna în ceea ce îi priveşte pe cei doi, primul scandal real care părea să pericliteze stabilitatea cuplului a fost generat de un şir de mesaje text pe telefonul mobil prin care Monica ar fi încercat să-l cucerească pe şoferul ei, Ricky. A fost nevoie de multe emisiuni de televiziune, declaraţii, jurăminte şi dovezi de partea părţilor implicate pentru ca, încet-încet, scandalul să se stingă.

"Columbenii", o familie aparent fericită


Aceasta pentru că însuşi domnul Columbeanu a generat propriul vulcan monden, cu o blonda planturoasă care a pretins că a fost sărutată sub braţ de milionar. Iar pentru că Irinel are reputaţia şi de "fabrică de vedete" - să nu le uităm pe Ana Lesko sau Romaniţa Iovan, considerate la rândul lor creaţii ale lui, dar şi prinţesa Briana Caradja - şi Mariana Roşca, prima blondă devenită vedetă.

Aşa s-a ajuns ca, de mai bine de un an, Monica şi Iri să ducă vieţi separate - el prin cluburi cu alte blonde, dar şi cu brunete, după cum scrie presa tabloidă, ea la prezentări de modă, dar în cea mai mare parte a timpului cu Irina în Statele Unite, de unde revine în ţară din când în când.

Primul termen al divorţului soţilor Columbeanu este pe 21 martie.

Povestea „prinţesei”, un final nefericit


Ce avere a strâns Monica în timpul căsătoriei:


Ieri magnat, azi aproape la limita prăpastiei. Averea lui Irinel Columbeanu nu mai este deloc, ce era odată. De la un capital de peste o sută de milioane de euro, afaceristul nu mai are nici pe sfert. Iar acum, divorţul ar putea să-i mai scadă, din nou, din avere.

Monica Columbeanu s-a hotărât: la 24 de ani îşi ia viaţa în propriile mâini. După cinci ani petrecuţi alături de Irinel, s-ar spune că tânăra a învăţat câte ceva despre afaceri. Căsătoria cu Irinel i-a adus celebritatea şi i-a deschis porţile televiziunilor. Aşa a pus ban pe ban.

Şi a strâns ceva: pentru o prezentare de modă Moni încasează 2000 de euro, din reclame a adunat până acum câteva zeci de mii de euro, iar fiecare apariţie tv din ultimul an i-a băgat în buzunar divei de la Izvorani câte 3.000 de euro. Dar aceştia sunt doar... banii de cheltuială. Grosul... l-ar putea obţine după divorţul de Irinel Columbeanu.

Deocamdată, Monica nu cerut nimic de la viitorul ei fost soţ. Nimic în plus faţă de ceea ce a obţinut până acum.

Irinel, la Cotroceni:  

Divorţul Columbenilor a ajuns chiar şi la urechile preşedintelui Băsescu, care a început conferinţa de joi de la Palatul Cotroceni cu o glumă pe această temă. Liderul României a spus, cu "modestie", că subiectele pe care le va atinge în cadrul acestui discurs nu sunt la fel de interesante ca această despărţire mondenă.



 



×
Subiecte în articol: Irinel Columbeanu copil custodie proces divort
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close