Antena 3 CNN Show Showbiz Monica Pop, atacată de hackeri! Medicul oftalmolog a făcut plângere la poliție! "Am primit amenințări!" 

Monica Pop, atacată de hackeri! Medicul oftalmolog a făcut plângere la poliție! "Am primit amenințări!" 

Monica Pop, atacată de hackeri! Medicul oftalmolog a făcut plângere la poliție! "Am primit amenințări!" 
07 Noi 2016   •   10:44

Medicul Monica Pop a cazut victima unui atac cibernetic ce a avut urmari grave atat pentru ea cat si pentru pacientii sai. 
Ea a facut plangere la Politie, dupa ce persoane necunoscute i-au spart contul de la blogul personal si au sters foarte multe materiale legate de problemele pe care le trateaza. 

"Cineva mi-a spart blogul in care aveam articole despre bolile oftalmologice, pe intelesul tuturor si in care raspundeam la intrebarile pacientilor, fara nici un beneficiu si nici o obligatie, ca sa ajut pe cei care aveau nevoie!”, spune Monica Pop.

Medicul considera ca atacul hackerilor nu a venit intamplator, mai ales ca in ultima perioada a avut conflicte cu mai multe persoane. "Am primit amenintari urate de la o persoana pe care am ajutat-o mult, asa se intampla in lume! E plina de neoameni! Mi-ar parea rau, sper sa ma insel, desi este o persoana capabila de orice, dupa cum s-a dovedit a fi! Sper ca in cel mai scurt timp, politia sa afle cine e hackerul care a luat unor necajiti dreptul de a primi o parere, un sprijin de specialitate! Nu pe mine m-a lovit, ci pe ei! Cei de la politie mi-au zis ca au specialisti si ca pot afla repede! Sper sa fie asa si promit sa va spun cine e. De ce a facut asa ceva va spune el singur autoritatilor. E un fapt penal. E josnica razbunarea oricui si pentru orice! Sunt insa oameni nascuti rai si care se razbuna pe oricine, pentru frustrarile lor incurabile! Rau a facut, rau va avea! Plateste fiecare pentru raul pe care il face cu buna stiinta, altora”, a mai spus Monica Pop pentru Kanal D.

×
Subiecte în articol: Monica Pop blog amenintari medic atac
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close