Antena 3 Show Showbiz Monica şi Irinel au plecat cu aceeaşi maşină de la judecătoria Buftea

Monica şi Irinel au plecat cu aceeaşi maşină de la judecătoria Buftea

29 Apr 2011   •   18:45
Monica şi Irinel au plecat cu aceeaşi maşină de la judecătoria Buftea
Sursa foto: Foto: monicacolumbeanu.ro

Monica, Irinel şi Irina Columbeanu au plecat împreună în aceeaşi maşină de la Judecatoria Buftea. Asta la cererea insistentă a micutei. Cei trei au trecut astăzi pe la instanţă pentru că judecătorul de caz a cerut să vorbească în mod expres cu fetiţa cuplului Columbeanu. 

La plecarea de la Judecătoria Buftea, Irina a dorit ca tatăl ei să meargă cu maşina cu care plecau ea şi mama. Monica a consimţit, aşa că cei trei au plecat împreună.

Familia Columbeanu s-a reunit la judecătorie unde, Irina a fost adusă de mama ei pentru a vorbi cu judecătorul. Irinel a dorit să fie şi el prezent la Judecătoria Buftea, deşi nu a fost invitat.

Afaceristul a dezvăluit că Monica ar vrea să schimbe grădiniţa la care merge Irina.

"M-a întrebat dacă vreu să contribui la plata unei grădiniţe private. Nu i-am dat răspuns, dar eu ştiu cum consideră Monica Grădiniţele ca pe nişte genţi mai mult sau mai puţin scumpe care trebuie să le arate prietenilor", a declarat Irinel.

Vorbind despre educaţia pe care i-o va da Monica Irinei, Irinel nu a ratat ocazia de a-şi ataca soţia.

Irina Columbeanu locuieşte cu mama sa, Monica, de la jumătatea acestei luni, când a luat-o cu ajutorul executorilor judecătoreşti de la reşedinţa din Izvorani a lui Irinel Columbeanu.

 


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close