Antena 3 CNN Show Showbiz Monica şi Irinel au plecat cu aceeaşi maşină de la judecătoria Buftea

Monica şi Irinel au plecat cu aceeaşi maşină de la judecătoria Buftea

Monica şi Irinel au plecat cu aceeaşi maşină de la judecătoria Buftea
Sursa foto: Foto: monicacolumbeanu.ro
29 Apr 2011   •   18:45

Monica, Irinel şi Irina Columbeanu au plecat împreună în aceeaşi maşină de la Judecatoria Buftea. Asta la cererea insistentă a micutei. Cei trei au trecut astăzi pe la instanţă pentru că judecătorul de caz a cerut să vorbească în mod expres cu fetiţa cuplului Columbeanu. 

La plecarea de la Judecătoria Buftea, Irina a dorit ca tatăl ei să meargă cu maşina cu care plecau ea şi mama. Monica a consimţit, aşa că cei trei au plecat împreună.

Familia Columbeanu s-a reunit la judecătorie unde, Irina a fost adusă de mama ei pentru a vorbi cu judecătorul. Irinel a dorit să fie şi el prezent la Judecătoria Buftea, deşi nu a fost invitat.

Afaceristul a dezvăluit că Monica ar vrea să schimbe grădiniţa la care merge Irina.

"M-a întrebat dacă vreu să contribui la plata unei grădiniţe private. Nu i-am dat răspuns, dar eu ştiu cum consideră Monica Grădiniţele ca pe nişte genţi mai mult sau mai puţin scumpe care trebuie să le arate prietenilor", a declarat Irinel.

Vorbind despre educaţia pe care i-o va da Monica Irinei, Irinel nu a ratat ocazia de a-şi ataca soţia.

Irina Columbeanu locuieşte cu mama sa, Monica, de la jumătatea acestei luni, când a luat-o cu ajutorul executorilor judecătoreşti de la reşedinţa din Izvorani a lui Irinel Columbeanu.

 


×
Subiecte în articol: Irinel Columbeanu Irina
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close