Antena 3 CNN Show Showbiz Monica vrea să fie o mamă model pentru Irina. Irinel nu a venit să-şi vadă fetiţa

Monica vrea să fie o mamă model pentru Irina. Irinel nu a venit să-şi vadă fetiţa

Monica vrea să fie o mamă model pentru Irina. Irinel nu a venit să-şi vadă fetiţa
Sursa foto: Foto: Intact Images
18 Apr 2011   •   20:36

Monica face orice ca să fie considerată o mamă model. De când a luat-o pe Irina de la Izvorani, nu s-a dezlipit de ea nicio secundă. A dus-o la doctor, a plimbat-o în parc, a avut grijă de ea, totul sub ochii jurnaliştilor.

Până luni seară , Irinel Columbeanu nu a venit să-şi vadă fata. Spune că n-a pus la punct un calendar al vizitelor împreună cu Monica. Cei doi ar putea să ceară ajutorul, ca să ia o decizie, românilor de bine. Deja o parte dintre ei au asaltat judecătoria Buftea cu tot soiul de soluţii privind custodia copilului.

La primele ore ale dimineaţii, Veronica Gabor a plecat din noua casă a Monicăi, din cartierul 13 Septembrie. Un apartament pe care l-a pus la dispoziţie iubitului surorii ei, Ramona.

Doamna Gabor a plecat cu tot cu bagaje, semn că în următoarele zile o lasă pe Monica să aibă grijă singură de Irina. Câteva ceasuri mai târziu, a ieşit şi Monica din casă. Cu Irina, dar şi cu sora ei.

Primul drum l-au făcut la medic. Monica a dus-o pe Irina la un control dermatologic, la o clinică medicală privată. Cum veştile de la medic nu au părut să fie îngrijorătoare, Monica şi-a dus fetiţa direct în parc. Irina s-a plictisit repede, însă. Înainte să o ducă pe Irina înapoi în noua ei casă, Monica a trecut pe la apartamentul în care a locuit înainte. A luat o sacoşă.

 


Deocamdată, Monica şi Irinel nu au stabilit un calendar pentru vizite - un subiect care a încins însă telefoanele de la judecătoria Buftea. Şi a umplut cutia de scrisori, pentru că mulţi români au ţinut să îşi spună părerea.

"Insistaţi pe lângă tatăl fetiţei să o primească pe Monica la Izvorani, să locuiască chiar separat", recomandă o doamnă din Bucureşti. 

Un alt cetăţean de bine e revoltat: "Nu înţeleg cum puteţi să daţi custodia la un părinte care şi-a bătut copilul?? Nu înţeleg cum puteţi să ignoraţi acest fapt!!! Dând fetiţa Monicăi daţi dovadă că încurajaţi mai departe bătaia copiilor", spune omul.

Un inginer chimist i-a băgat de tot în ceaţă pe magistraţi, cu teoria lui.

"Vă rog să vedeţi pe internet ce poate face consumul repetat de bere. Afectează şi gândirea. Dar celelalte chimicale ingerate, inspirate prin alimentaţie? Să nu ne întrebăm de ce o mama ajunge să-şi agreseze propriul copil. Nu sunt cazuri izolate."

Amuzante la început, scrisorile i-au adus în pragul disperării pe magistraţi. Sunt obligaţi să răspundă tuturor sesizărilor, oricum ar suna ele.
 


×
Parteneri
Marcel Ciolacu, prezentat ca "viitorul preşedinte al României"
x close