Antena 3 CNN Show Showbiz Motivul incredibil pentru care Gigi Becali a refuzat să intre în biserică la botezul copilului lui Cristi Borcea

Motivul incredibil pentru care Gigi Becali a refuzat să intre în biserică la botezul copilului lui Cristi Borcea

Motivul incredibil pentru care Gigi Becali a refuzat să intre în biserică la botezul copilului lui Cristi Borcea
02 Mai 2017   •   10:29

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel și-au botezat copilul, Milan, însă, culmea, Gigi Becali, bun prieten cu fostul acționar dinamovist, nu a participat la slujba de creştinare.

Gigi Becali şi soţia lui au ajuns în jurul orei 16.00 la vila lui Borcea din Pipera şi au rămas acolo pe tot parcursul slujbei religioase. Potrivit surselor noastre, finanţatorul Stelei a luat această decizie pentru că ţine doliu după ce Sofica Dumitraşcu, verişoara sa primară, a decedat, scrie Cancan.

Femeia, care a fost unul din cei cunoscuţi judecători din România, după care a trecut în avocatură, era foarte apropiată de Becali. Din postura de avocat, femeia l-a ajutat pe latifundiarul din Pipera atunci când a avut probleme cu legea. Şi chiar dacă verişoara lui Becali a murit la începutul acestui an, milionarul şi soţia lui ţin încă doliu. Motiv pentru care nu au mers la biserică.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close