Antena 3 CNN Show Showbiz Cum a reușit Andreea Marin să treacă peste divorț? Secretul, dezvăluit chiar de ”Zână”

Cum a reușit Andreea Marin să treacă peste divorț? Secretul, dezvăluit chiar de ”Zână”

Cum a reușit Andreea Marin să treacă peste divorț? Secretul, dezvăluit chiar de ”Zână”
Sursa foto: Foto: www.facebook.com/AndreeaMarinOfficial
de M.Z.    |    20 Noi 2016   •   17:59

Andreea Marin spune că reușit să nu se lase afectată de divorțul cu terapeutul turc, punând în aplicare un sfat primit de la mama ei, în copilărie, potrivit Libertatea.ro.

”De la mama am moștenit acest sfat, care mi-a folosit foarte mult: să nu pun pe umerii altora, ceea ce de fapt îi poate întrista. Misiunea mea e alta, aceea de a aduce speranță, motivație, bucurie de a trăi. Am făcut din asta un principiu de viață și nu am de gând să schimb lucrurile, pentru că la un moment dat am o tristețe sau alta. A murit tata anul acesta, nu m-ați văzut punând pe umerii altora tristețea mea. Da, pot fi melancolică la un moment dat, da, pot purta cu eleganță această durere în mine, nu trebuie să o afișez și ceea ce ați văzut la un moment dat sunt doar exagerări”, a conchis ea.

Andreea Marin a moștenit tăria de caracter de la mama ei. Cu toată că viața a fost dură cu ea și i-a răpit-o la o vârstă fragedă în urma unui accident, ivedeta și-a însușit multe principii de la femeia care i-a dat viață. 

Vedeta TV Andreea Marin a anunțat pe 27 octombrie, pe pagina de Facebook, că divorțează de medicul turc Tuncay Ozturk.

Andreea Marin şi Tuncay Ozturk s-au cunoscut în Turcia. În 2013 s-au căsătorit, iar soţul ei a decis să îşi părăsească ţara natală, de dragul ”zânei surprizelor”.

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close