Antena 3 CNN Show Showbiz Mr. Bean şi-a distrus bolidul McLaren F1: Rowan Atkinson a ajuns la spital, iar maşina sa a luat foc

Mr. Bean şi-a distrus bolidul McLaren F1: Rowan Atkinson a ajuns la spital, iar maşina sa a luat foc

Mr. Bean şi-a distrus bolidul McLaren F1: Rowan Atkinson a ajuns la spital, iar maşina sa a luat foc
Sursa foto: Foto: flickr.com
05 Aug 2011   •   13:46

Actorul de comedie Rowan Atkinson, celebru pentru interpretarea personajului Mr. Bean, a fost rănit uşor, joi, după ce a avut un accident la volanul bolidului său, McLaren F1, pe un drum din Anglia, informează AFP.

Bolidul a derapat pe un drum lângă satul Haddon, din regiunea Cambridgeshire, apoi a intrat într-un copac şi un felinar. În urma accidentului, maşina de lux a luat foc, iar Atkinson a fost spitalizat cu răni superficiale.

Actorul, în vârstă de 56 de ani, a reuşit să se îndepărteze pe propriile-i picioare înainte ca autovehiculul să ia foc.

Poliţia locală a confirmat că şoferul implicat în accident este Rowan Atkinson. Potrivit unui purtător de cuvânt al serviciului de ambulanţă care s-a ocupat de caz, Atkinson „a suferit o rană minoră la umăr.“

Afinitatea actorului pentru maşini rapide contrastează puternic cu perosnajul ghinionist din seria Mr. Bean, care conduce un Mini demodat.
McLaren F1 este una dintre cele mai rapide maşini din lume, cu o viteză maximă de 370 km/h, şi costă aproximativ 757.000 euro.

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close