Antena 3 CNN Show Showbiz Naomi Campbell, gazda unei prezentări de modă în scopuri de binefacere

Naomi Campbell, gazda unei prezentări de modă în scopuri de binefacere

Naomi Campbell, gazda unei prezentări de modă în scopuri de binefacere
19 Sep 2008   •   09:15

Naomi Campbell s-a aflat din nou în centrul atenţiei,de data aceasta nu cu o nouă criză de nervi, ci în calitate de gazdă a unei prezentări de modă cu totul deosebite, în scop de binefacere. Alături de top-modele renumite au defilat şi vedete ale muzicii britanice. Aflată la cea de-a treia ediţie, manifestarea intitulată "Modă pentru Ajutoare" este înscrisă în programul Săptămânii Modei de la Londra. Fondurile colectate vor finanţa o campanie de asistenţă pentru femeile gravide din ţările sărace. Printre muzicienii participanţi s-au aflat Estelle, Ronan Keating şi trioul Sugababes.

Chanel, Giorgio Armani, Versace, Christian Dior şi John Galliano sunt doar câteva din marile case de modă care au donat, pentru acest eveniment, toalete cât mai sexy.

Veterana modei britanice, Vivienne Westwood, a defilat şi ea alături de manechinele pentru care a creat, ca de obicei, veşminte foarte originale.

O celebritate a muzicii britanice, Cilla Black, nu s-a sfiit să apară într-o ţinută foarte îndrăzneaţă, chiar dacă este contemporană cu... Beatles.

Vedeta serii a fost, cu siguranţă, Naomi Campbell care a urcat de mai multe ori pe podium iar la final le-a mulţumit donatorilor.

O parte din modele vor fi vândute la licitaţie pe Internet, ceea ce va spori şi mai mult beneficiile. Organizatorii se aşteaptă să adune, în total, câteva sute de mii de lire sterline.

Antena 3

×
Subiecte în articol: Naomi Campbell Londra moda
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close