Antena 3 CNN Show Showbiz Naomi Campbell s-a logodit cu omul de afaceri rus Vladislav Doronin

Naomi Campbell s-a logodit cu omul de afaceri rus Vladislav Doronin

Naomi Campbell s-a logodit cu omul de afaceri rus Vladislav Doronin
03 Aug 2011   •   18:08
În timpul vacanţei petrecute în Grecia, Naomi Campbell, unul dintre cele mai cunoscute şi bine plătite top modele din lume, şi iubitul ei, miliardarul rus Vladislav Doronin, şi-au sărbătorit logodna, printr-un foc de artificii, informează femalefirst.co.uk, citat de Mediafax.


Spectacolul de artificii, ce a avut loc în faţa hotelului Elounda Beach, din insula Creta, ar fi costat 50.000 de lire sterline şi ar fi durat 20 de minute. Un invitat la eveniment a declarat că modelul britanic era extrem de încântat, lăsând să se înţeleagă că s-a logodit. Campbell le spunea invitaţilor că a venit timpul să sărbătorească „micul lor secret”. „Naomi avea pe deget un inel extraordinar. Toată lumea vorbea despre cât de încântată era ea”, a adăugat aceeaşi sursă.

„Ea (n.r. - Naomi Campbell) spunea că ei doi sărbătoresc ceva special şi că vor să trimită mesajul lor către stele printr-un spectaculos foc de artificii. Toţi turiştii din hotelurile din apropiere şi toţi localnicii din zona portului au ieşit pe plajă pentru a vedea spectacolul”, a declarat un martor pentru publicaţia Daily Star.

Relaţia celor doi îndrăgostiţi a început în 2008, iar la puţin timp după ce s-au cunoscut, omul de afaceri din Rusia a fost atât de impresionat de Naomi, încât i-ar fi cumpărat acesteia un apartament de lux în Brazilia, în valoare de 18,5 milioane de dolari.

×
Subiecte în articol: Naomi Campbell logodna
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close