Antena 3 CNN Show Showbiz Nelu Ploieşteanu recunoaşte la Antena Stars că a avut amantă

Nelu Ploieşteanu recunoaşte la Antena Stars că a avut amantă

Nelu Ploieşteanu recunoaşte la Antena Stars că a avut amantă
03 Oct 2014   •   17:11

Sâmbătă, de la ora 13.00, la “Dincolo de aparente”, emisiune difuzată de Antena Stars, Nelu Ploieşteanu îi răspunde cu sinceritate Florentinei Fântânaru la toate întrebările legate de scandalul în care acesta este implicat. Presa ultimelor luni a scris că interpretul de muzică lăutărească ar avea, de câţiva ani, amantă. De altfel, realizatoarea emisiunii îl întreabă direct: “E adevărat că aţi avut sau aveţi amantă?”. “Normal că am avut” a venit franc răspunsul invitatului. “N-am furat, mi-am respectat contractele, n-am bătut pe nimeni, n-am înjurat, s-a întâmplat să merg şi eu cu o fată. Care-i problema”.

Din luna mai cântăreţul nu mai locuieşte cu soţia în aceeaşi casă şi nici nu-i mai declară femeii dragostea: “Nu-i mai zic , îi zic acum, ”, spune el cu umor. Şi tot cu zâmbetul pe buze recunoaşte că a fost prins la o altă amantă de soţul încornorat şi că a fost obligat să se culce cu femei: “M-a obligat cineva să merg la o fată. Eram şi noi mai tineri, eu aveam 25 şi ea 18. Soţul era plecat de acasă şi jur că am făcut-o de frică”, încheie Nelu Ploieşteanu.

Dacă a rămas sau nu cu traumă de pe urma “incidentului”, dar şi cum a fost judecat de familie atunci când s-a aflat de existenţa amantei, telespectatorii Antenei Stars vor afla sâmbătă, de la ora 13.00, la “Dincolo de aparenţe”.

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close