Antena 3 CNN Show Showbiz Nicu Constantin va fi înmormântat sâmbătă, la Eforie Sud

Nicu Constantin va fi înmormântat sâmbătă, la Eforie Sud

Nicu Constantin va fi înmormântat sâmbătă, la Eforie Sud
16 Sep 2009   •   09:46

Nicu Constantin va fi înmormântat, sâmbătă, în localitatea sa natală, Eforie Sud. Joi, trupul neînsufleţit al artistului va fi depus la Biserica Icoanei din Capitală pentru ca prietenii, colegii de scenă sau admiratorii să îşi poată lua rămas bun.

Artistul a murit marţi, în urma unui stop cardiorespirator. El era internat de peste patru luni la Spitalul Militar de Urgenţă din Capitală din cauza unor suferinţe pulmonare severe.

Vestea dispariţiei marelui actor i-a îndurerat profund pe cei care l-au cunoscut.

O viaţă de artist... care a ştiut să-şi lase amprenta asupra scenei româneşti, asupra sutelor de mii de fani, dar şi asupra prietenilor, care sunt totuşi liniştiţi cu gândul că Nicu Constantin îşi va continua cariera cu aceeaşi pasiune... în ceruri.

În vârstă de 70 de ani, Nicu Constantin a jucat în 28 de filme, printre care "Împuşcături pe portativ" (1966), "Vin cicliştii" (1968), "Alo, aterizează străbunica" (1981) şi "Ministerul comediei" (1999).


Nicu Constantin o să rămână permanent în inimile românilor pentru că rolurile remarcabile jucate îi vor păstra vii zâmbetul şi privirea caldă.

Antena3.ro



×
Subiecte în articol: actor inmormantat Eforie Sud
Parteneri
Primarul din Spanțov, prima reacție despre moartea fetiței de 4 ani și a bunicii ei
x close