Antena 3 CNN Show Showbiz Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta! Ce a declarat Vincenzo Castellano despre Antonia: „Când ea a început să se vadă cu Velea, noi...”

Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta! Ce a declarat Vincenzo Castellano despre Antonia: „Când ea a început să se vadă cu Velea, noi...”

Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta! Ce a declarat Vincenzo Castellano despre Antonia: „Când ea a început să se vadă cu Velea, noi...”
Sursa foto: Foto: Facebook/ Antonia
de S.T.    |    14 Aug 2017   •   20:50

În ochii lui Vincenzo Castellano, Antonia încă mai este femeia perfectă.

„Când ea a început să se vadă cu Velea, noi nu mai eram împreună de vreo 4-5 luni. Distanţa a făcut ca relaţia noastră să se răcească. Ea nu m-a înşelat, eu n-am înşelat-o. Ba chiar, m-a sunat şi m-a anunţat că are o relaţie cu băiatul ăla. Velea nu are nici o vină. Iar cine a zis că Antonia i-a spart casa, se pripeşte. Poate nici relaţia lui cu fosta soţie nu mai funcţiona”, a declarat bărbatul pentru click.ro.

„Am iubit-o, şi acum mai ţin la ea, dar nu. Este adevărat că Antonia este o femeie perfectă. Este foarte frumoasă şi, în plus, este mama copilului meu şi aşa va rămâne pentru totdeauna. Sunt mândru de ea că a reuşit să-şi facă o familie, că mai are doi copii, că are o relaţie serioasă şi că nu a înşirat bărbaţii. Atunci, m-ar fi făcut de ruşine”, a mai spus el.

×
Subiecte în articol: Antonia Alex Velea
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close