Antena 3 CNN Show Showbiz Noi probleme în familia Mădălinei Manole: Bunicii nu şi-au putut vedea nepotul

Noi probleme în familia Mădălinei Manole: Bunicii nu şi-au putut vedea nepotul

Noi probleme în familia Mădălinei Manole: Bunicii nu şi-au putut vedea nepotul
Sursa foto: Foto: Videonews
de M.Z.    |    06 Noi 2011   •   19:59

Nici vorbă de împăcare între părinţii Mădălinei Manole şi soţul artistei, Petru Mircea. În primul week-end din lună, aşa cum spune hotărârea judecătorească, bunicii urmau să îşi vadă nepotul. Sâmbătă, tatăl şi fratele Mădălinei, au mers la casa din Otopeni, după ce au pomenit-o, la mormânt, pe artistă. La poartă, însă, nu a răspuns nimeni.

Sperau să fie o zi mare pentru ei. Însă în poarta casei din Otopeni, nu îi aştepta nepotul, ci un bodyguard. Părinţii Mădălinei Manole n-au rămas decât cu o hârtie în mână, de pe care şi-au citit, încă o dată, drepturile.

Familia Mădălinei Manole au pomenit-o pe artistă de Sâmbăta morţilor de toamnă. Părinţii şi fratele au mers de dimineaţă la Biserica Sfânta Treime din Ploieşti.

După slujbă, au împărţit colivă, aşa cum cere obiceiul. Mai târziu, au mers la Cimitirul Bolovani, acolo unde se odihneşte artista. După un an şi patru luni, mormântul este la fel. Soţul Mădălinei, Petru Mircea, nu a ridicat monumentul pe care l-a promis, iar autorizăţia de construcţie pentru bustul din bronz a expirat între timp.


×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close