Antena 3 CNN Show Showbiz Nou scandal uriaş! Poliţiştii şi jandarmii, de pază la nunta lui Salam

Nou scandal uriaş! Poliţiştii şi jandarmii, de pază la nunta lui Salam

Pentru a nu ieşi scandal la nunta lui Florin Salam, Poliţia şi Jandarmeria a avut grija ca evenimentul să se desfăşoare fără niciun incident.

Nou scandal uriaş! Poliţiştii şi jandarmii, de pază la nunta lui Salam
Sursa foto: cancan.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Iun 2022   •   00:07

Celebrul manelist Florin Salam s-a căsătorit în această săptămână cu aleasa inimii sale. După opt ani de relație, timp în care i-a dăruit şi trei copii, Roxana Dobre i-a devenit oficial soţie.

Sutele de euro fără număr au curs pe cântăreţii care au încins atmosfera

Peste 400 de invitaţi au fost prezenţi la nunta celebrului manelist. Printre aceştia s-a numărat Tzancă Uraganu, dar şi alţi mondeni: Alex Velea, Viorica şi Ioniţă din Clejani, Jador, Adriana Antoni, Costi Ioniţă, şefi de clanuri interlope, dar şi Gabi Bădălău, care a fost în centrul atenţiei presei, nu doar din pricina renumelui tatălui, dar şi pentru că a apărut fără Bianca Drăguşanu, despre care se speculează zilele acestea, că ar fi însărcinată cu el. 

Nunta "regală" de peste 350.000 de euro a avut loc într-un club exclusivist din Mamaia

Nunta a avut loc în cel mai de fiţă club din Mamaia, clubul vedetelor, milionarilor şi copiilor de bani gata, bolizi de lux.

Începând cu Rolls Royce-ul de jumătate de milion de euro care a purtat mireasa, peste 350.000 de euro cheltuiţi pentru aşa-zisa nuntă regală, care a fost descrisă drept un eveniment restrâns de familie, numai cu prietenii apropiaţi. 

Poliţiştii şi jandarmii, de pază la nunta lui Salam

Presa tabloidă a titrat că nunta lui Salam a fost păzită de Poliţie. "Nimeni nu intră la nunta lui Florin Salam, fără controlul Poliţiei. Securitate ca la Casa Albă". Concret, în nordul staţiunii Mamaia au fost filtre de Poliţie, iar cei de la Cancan care le-au şi filmat, susţin că toate maşinile au fost oprite şi verificate, "pentru a nu exista lucruri care să pericliteze evenimentul" şi că Florin Salam şi-ar fi dorit securitate ca la Casa Albă.

Desigur că nu se poate pune problema ca în mod oficial Poliţia să păzească un eveniment privat, fie el şi al regelului manelelor, în anumite condiţii putând fi contractate serviciile Jandarmeriei pentru pază, dar trebuie să mai şi plăteşti pentru asta. Nu putem să nu ne amintim despre cum Poliţia a păzit zile întregi, inclusiv cu elicopterul, priveghiul de la casa altui personaj celebru din comunitatea romilor, Emi Pian, iar apoi înmormântarea a fost supravegheată strict de Jandarmerie. 

Imagini de la nunta lui Florin Salam cu Roxana Dobre

×
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close