Antena 3 CNN Show Showbiz Nunta anului în România a costat o avere. Cu ce vor plăti mirii cele șapte petreceri

Nunta anului în România a costat o avere. Cu ce vor plăti mirii cele șapte petreceri

Nunta anului în România a costat o avere. Cu ce vor plăti mirii cele șapte petreceri
Sursa foto: Foto: Facebook/Ioana Pricop
01 Noi 2017   •   19:49

Nunta anului în România a costat o adevărată avere. Mirele Lucian Morar și mireasa Ioana Pricop nu au făcut încă un calcul exact pentru evenimentul din weekendul trecut, dar recunosc că se vor baza pe darul primit la nuntă.

Primarul orașului Ulmeni, din Maramureș, și cântăreața de muzică populară au spus „Da” în cea mai lungă noapte a anului și au dat o uriașă petrecere, în șapte localități diferite.

„Încă n-am făcut un calcul exact la cât a costat întreg evenimentul, pentru că, se ştie, mai întâi se dau avansuri pentru serviciile de care am avut nevoie… Ce pot să spun… 100 de mii? Între 100 mii şi 200 mii de euro. Dar gândiţi-vă la câţi invitaţi au fost şi că toţi au venit cu dar. O să plătim din darul pe care l-am primit de la invitaţi. Eu am spus-o, Ioana este artistă… Salariul meu este de 8.000 de lei pe lună. Dar, cei care ne-au oferit serviciile, majoritatea sunt… aşa se procedează, se plăteşte ulterior. Nu ne permiteam să organizăm acest eveniment dacă nu ne bazam, bineînţeles, şi pe darul de la nuntă. În cea mai mare proporţie”, a spus primarul pentru Libertatea.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close