Antena 3 CNN Show Showbiz Nunta Gabrielei Firea cu Florentin Pandele, una din cele mai frumoase nunţi din 2011

Nunta Gabrielei Firea cu Florentin Pandele, una din cele mai frumoase nunţi din 2011

Nunta Gabrielei Firea cu Florentin Pandele, una din cele mai frumoase nunţi din 2011
Sursa foto: Foto: Facebook.com/pandele.florentin
10 Iul 2011   •   15:47
Palatul Ştirbey a fost aseară locul unei nunţi de basm. Colega noastră Gabriela Vrănceanu Firea şi primarul oraşului Voluntari, Florentin Pandele, şi-au reînnoit jurămintele în faţa altarului.

Le-au fost alături familiile şi cei mai buni prieteni, în total peste 500 de invitaţi. A urmat o petrecere pregătită îndelung şi în cele mai mici detalii.



Sunt pu
ţine momentele în care inima pare să sară din piept de emoţie, în care stomacul se face ghem şi fiecare gest înseamnă cât o mie de cuvinte. Asta au simţit aseară Gabriela Vrânceanu Firea şi primarul oraşului Voluntari, Florin Pandele. Le-au promis rudelor, prietenilor şi colegilor o nuntă mare, de basm şi s-au ţinut de cuvânt.

Gabrielea şi Florin au păşit în faţa altarului cu zâmbetele pe buze, sub atenta supraveghere a naşilor George şi Luminiţa Becali. Ceremonia a reuşit să-i impresioneze până şi pe preoţi.

Totul s-a terminat în doar câteva minute. Cei doi şi-au urmat drumul spre caleaşca pregătită pentru a-i duce la petrecere. Nu înainte de a ciocni câteva pahare de şampanie cu unii dintre invitaţi.

Gigi Becali a demonstrat că şi-a luat rolul de naş în serios. A dat indicaţii până şi fotografilor.

A urmat apoi petrecerea de la Palatul Ştirbey. Fiecare dintre cei peste 500 de invitaţi a fost întâmpinat cu un pahar de şampanie. Gabriela şi Florin erau cu gândul însă la doar ceea ce avea să urmeze.



Îmbrăcat într-un costum crem, cu cămaşă albă şi papion, Gigi Becali a fost printre cei mai eleganţi bărbaţi de la petrecere. A avut numai cuvinte de laudă pentru proaspătul cuplu.

Nici ceilalţi invitaţi nu au fost mai prejos. Pentru mai bine de o oră, covorul roşu de la intrarea în Palatul Ştirbey a arătat ca la o decernare de a Premiilor Oscar.

A urmat apoi petrecerea care a început cu valsul mirilor. Un dans de poveste, pregătit ca la carte. Când emoţiile s-au mai risipit au început să curgă surprizele pentru invitaţi. Cei mai renumiţi artişti au urcat pe scena Palatului Ştirbei.

Nu a lipsit nici focul de artifcii. Unul impresionant, cadou pentru miri de la un prieten apropiat. Minute în şir cerul a fost luminat în mii de culori.

A fost o reînnoire a jurămintelor făcute anul trecut. Petrecerea a ţinut până dimineaţă şi cu siguranţă a fost cea mai frumoasă noapte din viaţa mirilor. Le urăm şi noi casă de piatră şi împlinirea tuturor dorinţelor.
 


×
Subiecte în articol: florentin pandele nunta
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close