Antena 3 CNN Show Showbiz Nunta lui Cristi Borcea, subiectul săptămânii în presa românească

Nunta lui Cristi Borcea, subiectul săptămânii în presa românească

Nunta lui Cristi Borcea, subiectul săptămânii în presa românească
Sursa foto: Foto: Mediafax
30 Aug 2011   •   23:12

A fost o nuntă comentata pe toate fetele. S-a vorbit despre eleganţă dar si opulenta, despre o suma care era ba de 300 de mii de euro, ba de un milion de euro, despre un model cam prea sofisticat al rochiei de mireasa ,dar si despre un mire care a incercat sa semene cu un actor de Hollywood.Cine sunt de fapt Alina şi Cristi Borcea?Cât din nunta de vis e mit, şi cât e realitate?

Alina şi Cristi s-au cunoscut în urmă cu 8 ani. În avionul care zbura de la Bucureşti, la Timişoara, s-a infiripat idila. Ea, manechin cunoscut, imaginea unei firme de lenjerie intimă şi model de top pentru Cătălin Botezatu. El, om de afaceri, însurat, cu milioane de euro în cont.

Nimic din parcursul lor de până atunci nu ar fi prezis întâlnirea. Copil de meteorologi, Alina putea fi numită pe drept fetiţa munţilor. Avea puţin peste 10 ani când părinţii ei au plecat de la staţia de pe Semenic.

La rândul lui, acţionarul de la Dinamo făcea primii bani ca gestionar la butelii. Abia trecuse de vârsta majoratului, munca de jos nu i se părea umilitoare şi o iubea, pe atunci, pe Mihaela. Tot ea îi era soţie şi când a cunoscut-o pe Alina.

 


După 22 de ani de căsnicie, Cristi a divorţat de Mihalea şi şi-a luat mireasă nouă. A doua nuntă a acţionarului de la Dinamo a fost una spectaculoasă. De un milion de euro... sau cel puţin câteva sute de mii după spusele naşului. 

Nici meniul sofisticat, din care totuşi nu au lipsit sarmalele şi mămăliga la ceaun, nu ar fi costat 600 de euro.

Cât despre rochia de prinţesă şi costumul de 15.000 de euro al mirelui, nici măcar vechile cunoştinţe ale miresei nu au numai vorbe bune de spus.

Dar nunta ei a fost un spectacol urmărit de aproape jumătate dintre români. 44% dintre cei chestionaţi într-un sondaj IRES au urmărit-o şi 88% dintre intervievaţi au auzit de ea. Iar Cristi Borcea, proaspăt decolat în luna de miere, este fericit. A strigat-o lumii întregi, pe facebook, unde a ţinut să spună că nunta lui a fost Nunta Secolului. (pentru mac, borcea facebook)

×
Subiecte în articol: nunta Cristi Borcea alina vidican
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close