Antena 3 CNN Show Showbiz O blondă de la noi are probleme cu sarcina! Trebuia să nască pe 26 aprilie, dar… surpriză! Bebelușul n-a mai venit

O blondă de la noi are probleme cu sarcina! Trebuia să nască pe 26 aprilie, dar… surpriză! Bebelușul n-a mai venit

O blondă de la noi are probleme cu sarcina! Trebuia să nască pe 26 aprilie, dar… surpriză! Bebelușul n-a mai venit
04 Mai 2017   •   13:40

Programata pentru sfarsitul lunii aprilie sa ajunga in sala de nasteri, o blonda de la noi a marturisit la emisiunea ”Agentul VIP” de la Antena Stars ca bebelusul se lasa asteptat. La mai bine de o saptamana de la data stabilita pentru nastere, medicii se gandesc sa ii induca travaliul, insa nu vor nici sa riste. Delia Antal asteapta cu nerabdare insa sa devina mamica.

"Trebuia să nasc, dar nu se mai întâmplă. Trebui să nasc pe 26 aprilie. Am depăşit. Eu mă simt foarte bine, am fost ieri la control, bebe este bine. Îl simt, se mişcă. Nu tiu de ce nu vrea să vină, dar nici presiunea asta nu o mai suport. Doctorii sunt foarte insistenţi să îmi inducă travaliul. M-am programat la cezarină pe vineri fără dorinţa mea. Se poate. Ei nu pot să îşi asume riscurile în cazul în care se întâmplă ceva cu mine şi cu copilul. Mi-au spus că este pe răspunderea mea dacă nu vreau cezariană. Am fost la sală, am fost la saună. Nu s-a întâmplat. Azi am fost de dimineaţă la înot de gravide. Am avut un şoc pentru că am intrat în parcare pe partea greşită şi mi-am spart două roţi. Eu nu vreau cezariană. O să merg pe munte, să mă urc", a spus Delia Antal.

×
Subiecte în articol: blonda probleme sarcina
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close