Antena 3 Show Showbiz O cântăreață de succes de la noi, executată silit

O cântăreață de succes de la noi, executată silit

23 Feb 2018   •   17:59
O cântăreață de succes de la noi, executată silit
Sursa foto: Foto: Facebook/Alexandra Stan

Probleme pentru Alexandra Stan. Cântăreața este pe cale să fie executată silit, chiar de casa de avocatură, care ar fi trebuit să o reprezinte în procesul cu fostul impresar.

Aceasta i-a comunicat o sumă de bani pe care cântăreața trebuia să o plătească doar cu o zi înainte de proces, ce urma să se judece la Curtea de Apel Constanța, suma fiind sensibil mai mare decât cea discutată și comunicată inițial. Mai mult, pentru că nu a plătit la acel moment, artista a fost lăsată fără apărare în ziua procesului.

Alexandra Stan a refuzat să plateasca suma, care era aproape dublă decât cea comunicată inițial, mai ales că nici facturile fiscale nu îi fuseseră comunicate la acel moment și nu i-au fost comunicate nici pânaă în prezent.

Astfel, foștii avocați au inițiat procedurile de executare silită. Acțiunea a fost contestată de vedetă, așa că acum urmează ca instanța să se pronunțe, scrie Libertatea.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close