Antena 3 Show Showbiz O celebră actriţă americană vorbeşte despre „experienţe de natură sexuală foarte urâte” la Hollywood

O celebră actriţă americană vorbeşte despre „experienţe de natură sexuală foarte urâte” la Hollywood

de S.T.    |    30 Mai 2018   •   14:33
O celebră actriţă americană vorbeşte despre „experienţe de natură sexuală foarte urâte” la Hollywood
Sursa foto: Foto: instagram.com/annehathaway

Actriţa americană Anne Hathaway spune că a avut „experienţe de natură sexuală foarte urâte” la Hollywood, unele la debutul carierei, altele mai recente, potrivit contactmusic.com.

„Am deja 20 de ani de carieră şi am trecut prin nişte experienţe foarte urâte. Au fost şi momente minunate - cu membri ai ambelor sexe. Deşi nu se compară cu poveştile atroce pe care alte femei le-au împărtăşit în ultimele luni, am avut experienţe negative pe platourile de filmare, unele de natură sexuală. Unele, la începutul carierei, altele mai recente - toate de neacceptat”, a declarat actriţa într-un interviu pentru publicaţia Glamour.

Hathaway a spus că se foloseşte de experienţa sa de viaţă pentru a încerca să îi protejeze pe cei vulnerabili, referindu-se la mişcarea Time's Up, care luptă contra hărţuirii sexuale la locul de muncă.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close