Antena 3 CNN Show Showbiz O cunoscuta vedeta TV a nascut in mare secret gemeni! La 32 de ani, arata foarte bine, desi este mama a patru copii!

O cunoscuta vedeta TV a nascut in mare secret gemeni! La 32 de ani, arata foarte bine, desi este mama a patru copii!

O cunoscuta vedeta TV a nascut in mare secret gemeni! La 32 de ani, arata foarte bine, desi este mama a patru copii!
07 Sep 2015   •   15:26

Adriana Stere este una dintre figurile emblematice ale Stirilor PRO TV. Ea este reporter vechi in cadrul trustului Pro si desi are 32 de ani este mama a 4 copii. Ea a nascut  pe 14 august  in mare secret gemeni, reporterul avand inainte de aparitia gemenilor un baiat, Cezar (7 ani) si o fata, Iulia (5 ani).

"De altfel, intr-un interviu gazduit de site-ul televiziunii la care lucreaza, Adriana Stere a povestit ca a aflat ca va avea gemeni chiar de ziua sotului ei, dandu-i acestuia vestea sub forma de cadou: "Era ziua sotului meu, stiam deja de sarcina, si m-am gandit ca poate se vede deja ceva la ecografie si ii pot spune lui Vali ca totul e bine. Era o zi atat de agitata, cu multe de rezolvat din ora in ora, asa ca, dupa ce am ras de una singura in fata maternitatii, cateva minute, mi-am vazut de ale mele. Seara, la masa cu prietenii, i-am dat inca un dar intarziat: o pusculita cu ecografia si cele scrise de doctor facute sul, inauntru. Vali le-a desfacut, a citit in diagonala, a spus: "A, deci e bine..." si si-a vazut de treaba. "Mai citeste o data", zic. El: "Pai stiu, nu inteleg ce vrei de la mine." In fine, nici nu descifra textul si pizza tocmai ii aterizase in fata. L-am rugat pe amicul lui de la masa sa ii traduca: "Pai zice ca e gravida si ca sunt gemeni. Adica doi!". Daca va amintiti scenele din desenele animate unde ii ies personajului ochii din cap exact asa a fost! A ramas cu furculita in aer, ca de inghitit n-a mai putut, a mai intrebat o data cum adica gemeni, daca nu am pus un prieten de-al meu sa scrie asta ca sa radem de el!",
a povestit Adriana pentru protv.ro.

×
Subiecte în articol: pro tv mama reporter copii gemeni
Parteneri
Klaus Iohannis se întâlnește cu Joe Biden la Casa Albă
x close