Antena 3 CNN Show Showbiz O fetiţă de patru ani din SUA a urcat cu sâni falşi pe scenă, în cadrul unui concurs de frumuseţe

O fetiţă de patru ani din SUA a urcat cu sâni falşi pe scenă, în cadrul unui concurs de frumuseţe

O fetiţă de patru ani din SUA a urcat cu sâni falşi pe scenă, în cadrul unui concurs de frumuseţe
Sursa foto: Foto: Videonews
02 Sep 2011   •   21:03

Scandal în lumea concursurilor de frumuseţe pentru copii din Statele Unite. O fetiţă de 4 ani a urcat pe scenă cu sâni falşi, într-o încercare de a o imita pe planturoasa cântăreaţă Dolly Parton. Mama celei mici a venit cu ideea. S-a gândit că astfel fetiţa are mai multe şanse să câştige.

Cu sâni şi posterior din burete, peste care rochia roz cu paiete stă să crape, machiată strident şi cu o perucă blond platinat, Maddy visează să fie Dolly Parton şi să câştige concursul de frumuseţe la care participă. Mama ei este convinsă că ţinuta va cuceri şi publicul şi juriul.

Încurajată şi de mamă şi de bunică, Maddy şi-a luat în serios rolul de divă a muzicii country. Copilăria i-a fost sacrificată de o mamă care vrea să retrăiască experienţa concursurilor de frumuseţe la care a participat şi ea în trecut. Ba chiar a purtat acelaşi costum în copilărie, la un astfel de eveniment.

Asociaţiile de părinţi din Statele Unite au fost scandalizate de ţinuta lui Maddy şi au etichetat-o drept "dezgustătoare".

Cazuri şocante ale unor copii pe care părinţii îi încurajează în situaţii periculoase, apar din ce în ce mai des. Cel mai recent exemplu, care a scandalizat lumea virtuală, este cel al unei fetiţe de 4 ani din China care conduce maşina, cu tatăl ei pe locul din dreapta. Părintele o filmează şi îi dă indicaţii.

 



×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close