Antena 3 CNN Show Showbiz O mai știți pe Aimee din Inimă sălbatică? Cum arată actrița la 50 de ani (FOTO)

O mai știți pe Aimee din Inimă sălbatică? Cum arată actrița la 50 de ani (FOTO)

O mai știți pe Aimee din Inimă sălbatică? Cum arată actrița la 50 de ani (FOTO)
Sursa foto: Foto: Facebook/Ana Colchero
27 Iun 2018   •   15:58

Cu siguranță ne-o amintim pe Ana Colchero, actrița care i-a dat viață lui Aimee, personajul principal negativ din celebra telenovelă Inimă Sălbatică, și care a făcut furori ca protagonistă în telenovela Alondra. Ei bine, de atunci au trecut aproape 25 de ani, iar frumoasa roșcată și-a schimbat radical viața.

Ana Colchero s-a retras în urmă cu 20 de ani din lumea telenovelelor, cu toate că avea un succes grandios și se bucura de aprecierea tuturor. Actrița și-a dorit cu totul altceva de la viață, și-a urmat visul, și iată că și în noua carieră a avut succes.

În anii 90, Ana Colchero era una dintre actrițele de telenovelă în vogă, însă aceasta a ales să renunțe la cariera de succes pentru a se dedica scrisului. Ana Colchero a împlinit anul acesta 50 de ani.

În anul 1999, Ana s-a retras definitiv din lumina reflectoarelor, a urmat Facultatea de Economie și a devenit scriitoare, primul său roman publicându-l în 2006. Până în prezent a publicat 6 cărți și s-a bucurat de reale aprecieri din partea publicului, scrie Unica.

×
Subiecte în articol: actriţă
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close