Antena 3 CNN Show Showbiz O mai tii mine pe Ana Maria Georgescu, interpreta care ar fi fost batuta de Florin Chilian? Cum arata si ce face astazi

O mai tii mine pe Ana Maria Georgescu, interpreta care ar fi fost batuta de Florin Chilian? Cum arata si ce face astazi

O mai tii mine pe Ana Maria Georgescu, interpreta care ar fi fost batuta de Florin Chilian? Cum arata si ce face astazi
15 Oct 2016   •   12:06

Ana Maria Georgescu a devenit cunoscută o dată cu melodia "Ochii tăi”, pe care o interpreta când era doar o copilă. In urma cu 10 ani, ea a fost iubita lui Florin Chilian, însă povestea s-a terminat în momentul în care tânără l-a acuzat că ar fi bătut-o.

Ana Maria îşi vede de viaţa ei şi este mai fericită decât oricând, ea începand o poveste de iubire.

Ana Maria şi iubitul ei au plecat în aceste zile in vacanţa, vizitând mai întâi Budapesta, după care şi-au continuat călătoria în Croaţia. Cei doi par sa simta atat de bine impreuna, incat calatoria lor care nu fusese planificata pare sa nu se mai termine.

"Am zis ca nu plecam in Croatia cu prietenii nostri, ne-am promis sa fim maturi si responsabili si sa ramanem cuminti acasa. Dar ei, ca niste prieteni buni ce sunt, au inceput sa trimita poze, cu munte, cu mare si cu licori baute in cinstea noastra. L-am sunat pe Nerok, l-am rugat sa aiba grija de catei, ne-am urcat in masina, ne-am oprit la mama, am mancat, am luat sandwichuri, pana am ajuns in Budapesta cateii erau deja la plimbare.

In Budapesta am zis ca iesim sa mancam si sa bem un pahar de vin, nu stam mult “ca sa fim odihniti”, asa am zis. Am fost in Mazel tov, Aquarium, am stat pe malul Dunarii langa Lanc hid, am intrat in Bob. Am baut cel mai bun Aperrol Spritz, am baut si Maci Frocs si Unicum cu apa minerala. Am dormit 4 ore. Am plecat spre Croatia. Pe drum am vazut un concurs de baloane cu aer cald.

Daca ai ajuns pana aici cu povestea sa stii ca suntem bine. Nu mai credem nici noi in ce ne promitem. Viata e neasteptat de frumoasa.” a povestit Ana Maria pentru viva.ro.

×
Subiecte în articol: artista melodie bătaie Florin Chilian
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close