Antena 3 CNN Show Showbiz O nouă mobilizare! Vedetele de la Hollywood, în campanie pentru eliberarea liceenelor nigeriene răpite

O nouă mobilizare! Vedetele de la Hollywood, în campanie pentru eliberarea liceenelor nigeriene răpite

O nouă mobilizare! Vedetele de la Hollywood, în campanie pentru eliberarea liceenelor nigeriene răpite
19 Mai 2014   •   11:08

O nouă mobilizare a celebrităților prezente la Festivalul de la Cannes pentru eliberarea liceenelor răpite în Nigeria a avut loc duminică seara: Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Harrison Ford, Antonio Banderas, Mel Gibson și Wesley Snipes s-au alăturat campaniei internaționale pentru eliberarea celor 223 de tinere, relatează AGERPRES.

După ce au fost în contact cu mulțimea adunată în fața Palatului Festivalurilor, Stallone și toate vedetele filmului "The Expendables 3", între care și Jason Statham și Dolph Lundgren, dar și realizatorul Patrick Hughes s-au regrupat în fața zecilor de fotografi și cameramani acreditați și au arătat fiecare câte o foaie cu mesajul "BringBackOurGirls".

Sâmbătă seara, Salma Hayek, Eva Longoria și Julie Gayet fuseseră primele care au cerut pe covorul roșu eliberarea și întoarcerea la casele lor a celor 223 de tinere nigeriene răpite de gruparea teroristă Boko Haram în urmă cu o lună.


 


×
Subiecte în articol: vedete Hollywood
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close