Antena 3 CNN Show Showbiz O româncă a înfuriat italiencele, pentru că este prea sexy

O româncă a înfuriat italiencele, pentru că este prea sexy

O româncă a înfuriat italiencele, pentru că este prea sexy
Sursa foto: Foto: izismile.com
de M.Z.    |    15 Sep 2011   •   12:54

O româncă de 27 de ani, considerată prea sexy, a tulburat liniştea unui orăşel din nordul Italiei. Tânăra, care este barmaniţă, a provocat furia femeilor din Cadelbosco di Sopra. Localnicele spun că, din cauza româncei, bărbaţii lor stau mai mult în bar decât acasă.

Loredana Popescu a devenit subiect de dezbatere naţională în Italia. Tânăra de 27 de ani lucrează la un bar din Cadelbosco di Sopra, o localitate care, până acum, era puţin cunoscută chiar şi de italieni.

Românca este adorată de bărbaţii din orăşelul din nordul Peninsulei. Potrivit presei locale, ea iubeşte muzica, dansează provocator şi îi place să se îmbrace sexy - ingrediente care atrag clientela masculină

Femeile din oraş, aprinse de gelozie şi nemulţumite că soţii lor vin foarte târziu acasă, au depus o petiţie împotriva româncei. Ele au cerut ca tânăra să fie concediată. Ziarele spun că nevestele geloase ar fi cerut ca tânăra să fie controlată de cei de la Fisc, ba chiar şi de medici.

Încântat că profitul i-a explodat de când a angajat-o pe româncă, patronul n-a luat în seamă plângerile. Ba chiar a redenumit barul, Lory cea roz, după numele româncei.

 



×
Subiecte în articol: romanca sexy
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close