Antena 3 CNN Show Showbiz O româncă din Braşov a cântat cu Akon (VIDEO)

O româncă din Braşov a cântat cu Akon (VIDEO)

O româncă din Braşov a cântat cu Akon (VIDEO)
Sursa foto: akon
01 Feb 2010   •   20:54

O româncă a reuşit să-l cucerească pe Akon cu vocea sa. Lys Pârvu a colaborat cu celebrul artist la cea mai recentă melodie a lui, ?Oh Africa?. Clipul piesei a avut premiera duminică seară la Gala Premiilor Grammy.

Lys Pârvu are 17 ani şi deja a reuşit ceea ce mulţi încearcă să facă o viaţă întreagă: să colaboreze cu un artist de peste Ocean. Şi nu orice artist, ci unul despre care toată lumea vorbeşte, cum este Akon.

Lys a mărturisit că a ajuns să cânte cu Akon după ce s-a înscris la un concurs unde a trimis o piesă înregistrată de ea. Şi pentru că juriul s-a îndrăgostit de vocea ei, a trimis-o la Los Angeles, la Hollywood. Acolo i-a întâlnit pe Usher şi pe Akon.

?La videoclip aveam practic camerele pe acelaşi hol, treceam pe lângă el, ziceam "Servus" şi zicea "Servus" înapoi. Da, s-a purtat drăguţ? spune fata.

La fel s-a comportat şi cu ceilalţi 16 artişti care au venit din diferite ţări ale lumnii să cânte cu Akon melodia "Oh Africa".

Chiar dacă în cele 6 zile pe care şi le-a petrecut la Los Angeles nu a apucat să vadă prea multe, Lys este foarte mulţumită. Toţi banii strânşi din vânzarea piesei în care a cântat şi ea, vor ajunge la copiii din Africa.

?E ceva extraodinar să ştii că ajuţi un continent întreg? spune, mândră, braşoveanca.



Observator

×
Subiecte în articol: romanca
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close