O tânără a fost arestată în casa lui Justin Bieber din Atlanta

de A.M    |    07 Mar 2014   •   16:45
O tânără a fost arestată în casa lui Justin Bieber din Atlanta

O tânără a fost arestată după ce a fost găsită dormind într-unul dintre dormitoarele casei cântăreţului Justin Bieber din Atlanta.

 Qianying Zhao, dintr-o suburbie din Atlanta, a fost găsită dormind într-un dormitor din domiciliul artistului de către nepoata proprietarului, în cursul zilei de miercuri, informează MEDIAFAX.

Aceasta a sunat poliţia, care a venit la faţa locului şi a trezit femeia. Aceasta a susţinut că l-a cunoscut pe Justin Bieber pe platforma Twitter şi că l-a vizitat pe acesta pentru o petrecere aniversară.

Qianying Zhao a fost arestată pentru încălcarea abuzivă a proprietăţii, iar ancheta este în curs.

Întrebată de poliţişti dacă îl cunoaşte personal pe Bieber, tânăra a afirmat că este prietenă cu cântăreţul. Cu toate acestea, poliţia nu a crezut afirmaţiile femeii şi presupune că aceasta face parte dintre numeroşii fani care îl hărţuiesc pe Justin Bieber pe platforma Twitter şi în viaţa reală.

Nu s-a stabilit cu exactitate dacă Justin Bieber - care s-a mutat recent în Atlanta în urma unei serii de incidente şi conflicte cu vecinii săi din California - era acasă în momentul în care a fost găsită femeia.

Recent, single-ul lui Justin Bieber, "Baby", din 2010, a obţinut numărul record de peste un miliard de vizualizări pe YouTube.

Justin Bieber a copilărit în oraşul Stratford din provincia canadiană Ontario, dar în prezent locuieşte în Statele Unite ale Americii. Artistul canadian a câştigat patru American Music Awards în 2010. Albumul său de debut, intitulat "My World 2.0", s-a vândut în aproape două milioane de exemplare numai în Statele Unite ale Americii. Bieber s-a situat pe locul al treilea în topul celor mai influente persoane realizat de revista Forbes în anul 2012.

Parteneri
x close