Antena 3 CNN Show Showbiz O vedetă de la noi s-a aflat în Piața de Crăciun din Berlin, cu doar câteva ore înainte de atacul sângeros

O vedetă de la noi s-a aflat în Piața de Crăciun din Berlin, cu doar câteva ore înainte de atacul sângeros

O vedetă de la noi s-a aflat în Piața de Crăciun din Berlin, cu doar câteva ore înainte de atacul sângeros
Sursa foto: Foto: Facebook
20 Dec 2016   •   09:28

Încă un atac sângeros a îngrozit lumea, după ce un camion a intrat în mulțime în Piața de Crăciun din Berlin. Cu doar câteva ore înainte, o vedetă de la noi se afla acolo. Susține că dacă nu ar fi trebuit să se întoarcă în țară, fără îndoială era tot la acel târg unde a avut loc tragedia.

”Este incredibil şi trist, îi mulţumesc lui Dumnezeu. Am fost acolo pe la ora 5 înaine să plec la aeroport să iau câteva cadouri. Locul a fost absolut superb, e o atmosferă tare plăcută acolo, dar iată ce schimbătoare e viaţa. Este o şosea unde sunt amplasate nişte căsuţe şi tot felul de bunătăţuri. Poţi să circuli pe acolo şi cu maşina, dar nu cu tirul. Sper din tot sufletul să nu aflăm veşti triste despre ai noştrii. Eu am fost după amiază, dacă nu eram la Bucureşti cu siguranţă aş fi fost acolo. Am pielea zgribulită pe mine, îi mulţumesc lui Dumnezeu că sunt bine. Am din nou certitudinea ca sunt vegheată și sunt recunoscătoare pentru asta!””, a declarat dansatoarea Jasmine la Antena Stars.

 

×
Subiecte în articol: Berlin atentat terorist
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close