Antena 3 CNN Show Showbiz Oana Lis, la un pas de moarte! I s-a umflat capul din cauza unui produs pe care-l consumăm cu toţii

Oana Lis, la un pas de moarte! I s-a umflat capul din cauza unui produs pe care-l consumăm cu toţii

Oana Lis, la un pas de moarte! I s-a umflat capul din cauza unui produs pe care-l consumăm cu toţii
05 Apr 2017   •   14:32

Oana Lis a trecut prin momente groaznice, după ce i-a umflat ochii şi capul din cauza unui produs pe care-l consumăm cu toţii. Ea povestit întâmplarea şocantă prin care a trecut după ce a mâncat ciocolată de casă.

”Nu mă simt bine, am fost de două ori la spital săptămâna asta. Am fost aproape la un pas de moarte. Nu am mâncat nimic săptămâna asta. Am crescut la ţară, mergeam la câmp, dar nu aveam asemenea probleme. Acum, când am fost în spital, am aflat că sunt alergică la un antibiotic. Medicii mi-au zis că am avut un alergen foarte puternic în mine. Am grijă ce mănânc, dar a fost groaznic, pentru că m-a luat noaptea, în somn. Am simţit aşa, cu lumina stinsă, că mă umflam. Am mers la spital în papuci, pentru că mi s-a umflat tot corpul. Cred că dacă eram undeva la ţară nu mai trăiam. M-au certat medicii că nu m-am dus la timp. Am văzut că mi-au apărut nişte bubiţe, am ţinut un regim, am luat nişte pastile, dar a fost mai grav şi mai rău mi-a făcut.  A fost urgenţă medicală, puteam să mor în somn. Nu mi se mai oxigena creierul, nu mai eram om. A fost cumplit, l-am terorizat pe Viorel, nici nu ştia ce să-mi facă. El nu a consumat acelaşi produs, dar astăzi, stând de vorbă cu un prieten, mi-am dat seama că a fost de ciocolată, cred că a fost expirată. Este o ciocolată de casă şi mi-e teamă să nu mănânce vreun copil. Tortul meu, de la ziua mea, a fost cu ciocolată şi cu zmeură şi n-am păţit nimic. Am ţinut regim şi nu mi-a trecut.”, a  povestit ea la Kanal D.

×
Subiecte în articol: cap ciocolata moarte Oana Lis
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close