Antena 3 Show Showbiz Oana Roman explică de ce a fost grasă mereu: ”Nu era pentru că băgam în mine ca un tanc, ci pentru că…”

Oana Roman explică de ce a fost grasă mereu: ”Nu era pentru că băgam în mine ca un tanc, ci pentru că…”

de Redacția Antena 3    |    09 Iul 2020   •   10:25
Oana Roman explică de ce a fost grasă mereu: ”Nu era pentru că băgam în mine ca un tanc, ci pentru că…”

Oana Roman a fost invitata lui Mihai Gâdea la Sinteza Zilei, unde a mărturisit că a fost victima bullying-ului mai bine de 20 ani, care a făcut-o să cadă într-o depresie cruntă din cauza căreia s-a îngrăşat foarte mult.

Oana Roman a vorbit deschis despre cea mai grea perioadă din viaţa ei şi cum a reuşit să reziste psihic, deşi mulţi glumeau pe seama greutăţii sale corporale

”Eu am fost victima bullying-ului 20 și ceva de ani. A fost foarte greu, mai ales că nu le-am răspuns acestor oameni. Oamenii ăștia și-a făcut păcate pentru trei generații pentru că nu au știut de ce am ajuns eu așa. Eu eram un copil care făcea sport. După Revoluție, n-am mai avut așa ceva, m-am trezit într-o lume pe care nu mi-am dorit-o, cu ziarele care ne înjurau. Am căzut într-o depresie foarte gravă, am fost rupră de prietenii de la școală. Nemaifăcând sport, m-am îngrășat foarte mult.

''La mine această problemă nu era pentru că băgam în mine ca un tanc, ci pentru că am trecut printr-o depresie foarte gravă”, a spus Oana Roman, la Antena 3, cu lacrimi în ochi.

”S-au făcut site-uri cu bancuri despre mine, dar niciunul dintre ei n-a vrut niciodată să afle despre ce e vorba.”, a susținut Oana Roman, la Antena3. Ea atrage atenția asupra acestui tipuri de hărțuiri și spune că mulți oameni ar putea cădea în plasa unor depresii severe.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close